Αναζήτηση
  • SZ Team©

Επίσημα το Asus Zenfone Max Pro με stock Android Oreo και S636


Και ενώ πριν λίγο ανεβάζαμε το άρθρο με τις πρώτες εικόνες για το Asus Zenfone Max Pro, η συσκευή μόλις παρουσιάστηκε επίσημα σε event, οπότε πάμε να δούμε πλέον με επίσημο ύφος τι ακριβώς έχει να μας προσφέρει η νέα πρόταση της Asus.


Το Zenfone Max Pro φοράει επεξεργαστή τον Snapdragon 636 και για πρώτη φορά συσκευή της Asus δεν τρέχει το κλασσικό ZenUI, αλλά stock Android 8.1 Oreo. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 5000mAh, ενώ διαθέτει οθόνη 5.99'' με ανάλυση FHD+ και γυαλί 2.5D.


Το Zenfone Max Pro θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις ανάλογα με την ram, 3GB, 4GB και 6GB. Οι διαφορές όμως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ram, αφού οι εκδόσεις 3GB/4GB θα έχουν στο πίσω μέρος dual camera με αισθητήρες 13Mp + 5Mp, ενώ το πιο ισχυρό μοντέλο με 6GB ram θα διαθέτει αισθητήρες 16Mp + 5Mp. Αλλά και στην selfie camera θα υπάρχει διαφοροποίηση, αφού το ισχυρό μοντέλο θα διαθέτει αισθητήρα 16Mp και τα μοντέλα 3GB/4GB αισθητήρα 8Mp. Πάντως όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν προεγκατεστημένη τεχνολογία για Face Unlock.

Πάμε τώρα και στις τιμές του Asus Zenfone Max Pro, οι οποίες θα είναι:

έκδοση 3GB ram: 136€

έκδοση 4GB ram: 160€

έκδοση 6GB ram: 185€

Α.δ.

#Snapdragon636 #AsusZenfoneMaxPro #ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π