Αναζήτηση
  • SZ Team©

Άνοιξαν οι προ-παραγγελίες για το Asus ROG Phone στα 900$


Η πρόταση της Asus στην gaming-phone κατηγορία είναι το ROG Phone. Η συσκευή ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά έκτοτε δεν υπήρξαν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα. Από σήμερα όμως τα δεδομένα αλλάζουν, αφού η συσκευή είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελίες μέσω των official sites της Amazon και της Microsoft. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις 29 Οκτωβρίου, ενώ η τιμή του ROG Phone καθορίστηκε στα 900$.


Και αν τα χρήματα σας φαίνονται πολλά (που είναι) να σας θυμίσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του ROG Phone, όπως η οθόνη 6'' και η μπαταρία 4000mAh. Στο εσωτερικό υπάρχει ο επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon 845, ο οποίος συνδυάζεται με 8GB ram, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128GB. Στα αποκαλυπτήρια της συσκευής η Asus είχε αναφέρει ότι θα υπάρξει και μια έκδοση του ROG Phone με 512GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά προς το παρόν αυτή η επιλογή δεν φαίνεται διαθέσιμη.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ROG Phone είναι ο θάλαμος 3D vapor-cooling, ο οποίος φροντίζει ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα κατά την διάρκεια της gaming χρήσης της συσκευής, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual-camera system με αισθητήρες 12Mp + 8Mp, ενώ η συσκευή τρέχει Android Oreo 8.1 out of the box.

Και αν σας φαίνονται πολλά τα χρήματα που θα χρειαστεί να δώσετε για να αποκτήσετε το ROG Phone που να δείτε και τα περιφερειακά της συσκευής, TeamView στα 400$, το οποίο προσθέτει μια 2η οθόνη στη συσκευή, Mobile Desktop το οποίο επιτρέπει την σύνδεση της συσκευή με 4K monitor - ποντίκι - πληκτρολόγιο στα 300$ και το Profession με το οποίο γίνεται η σύνδεση του ROG Phone με τηλεόραση στα 200$. Και για εκείνους που λατρεύουν το gaming θα υπάρξει και ένα ειδικό χειριστήριο το οποίο θα κοστίζει 90$ και τέλος θα υπάρξει και μια official θήκη για την συσκευή με μόλις 60$.

Όπως καταλαβαίνετε για εσάς που θέλετε ένα ολοκληρωμένο ROG Phone-πακέτο θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη!


Α.δ.

#ASUS #AsusROGPhone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π