Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Asus ανακοίνωσε το πρώτο ZenFone με οθόνη 18:9, το Max Plus (M1)


Η Asus φαίνεται να μπαίνει και αυτή για τα καλά στο νέο trend με τις οθόνες 18:9. Μετά την παρουσίαση του Pegasus 4S στις αρχές του μήνα, που αποτέλεσε και την πρώτη προσπάθεια της Ταιβανέζικης εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία, σειρά παίρνει το πρώτο ZenFone με το χαρακτηριστικό της οθόνης 18:9, το Max Plus (M1).


Η συσκευή ανήκει ξεκάθαρα στην mid-range κατηγορία, τρέχει Android Nougat μέσω του αναβαθμισμένου ZenUI 4.0 και έρχεται σε 2 εκδόσεις: μια με 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο και μια με 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε τον 8-πύρηνο MediaTek 6750T. Η οθόνη της συσκευής είναι 5.7'' Full HD (1080 Χ 2160) με αναλογία 18:9. Άλλο ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ZenFone Max Plus είναι η dual camera στο πίσω μέρος 16Mp + 8Mp, ενώ η selfie camera είναι 8Mp. Η μπαταρία της συσκευής είναι 4130mAh.


Το home button της συσκευής δεν υπάρχει πλέον στην μπροστινή επιφάνεια και έτσι το fingerprint βρίσκεται στην πλάτη αυτής.

To Asus ZenFone Max Plus θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη Ρωσία και σε 2ο χρόνο και σε άλλες αγορές, αλλά με αρκετά επιλεκτική... προ-διάθεση.

Α.δ.

#AsusZenfoneMaxPlus #ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π