Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Asus Zenfone 3 Zoom αναβαθμίζεται σε Android Oreo 8.0


Για όλους τους κατόχους του Asus Zenfone 3 Zoom (η αλήθεια είναι ότι ιδίως στην Ελλάδα δεν είναι πολλοί...) τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η Asus έδωσε στην κυκλοφορία το πολυ-αναμενόμενο update που μεταφέρει την συσκευή στην Oreo εποχή, επιτέλους.


Σαφώς και η είδηση αποτελεί έκπληξη, αφού σύμφωνα με παλαιότερες ανακοινώσεις της εταιρείας, το update αναμενόταν προς τα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου, αφού είχαν παρουσιαστεί αρκετά προβλήματα κατά την εφαρμογή του σε πειραματικό στάδιο. Όμως εδώ είμαστε όπως και το αρχείο με ονομασία V80.20.179.40, το οποίο αφορά αποκλειστικά την έκδοση ZE553KL της Asus.

Εκτός από την γενικότερα... Oreo διάθεση του update, η Asus επέλεξε να διαγράψει μερικές από pre-installed εφαρμογές της συσκευής, όπως το Minimove, το Photocollage και το Do It Later. Επιπλέον στην αρχική οθόνη ο χρήστης μπορεί να μπει στο "All apps menu" με swipe up κίνηση. Τέλος η Asus ενημερώνει ότι το νέο ZenUI OS ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χώρο σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.

Για όσους λοιπόν έχουν το camera-phone της Asus, Zenfone 3 Zoom, στην κατοχή τους καλό είναι να έχουν υπομονή, καθώς η διάθεση του Oreo update θα γίνει σταδιακά, οπότε μπορείτε να ελέγχετε καθημερινά την συσκευή σας μπαίνοντας στο μενού "Ρυθμίσεις" - "Σύστημα" - "Ενημερώσεις Συστήματος" και να διαπιστώσετε πότε θα λάβετε το αρχείο ενημέρωσης.

Α.δ.

#ASUS #AndroidOreo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π