Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το νέο Asus Zenfone 4 Max έχει τεράστια μπαταρία και dual camera


Η Asus ανακοίνωσε νέα συσκεύη με έμφαση στην διάρκεια της μπαταρίας της. Αναφερόμαστε στο Asus Zenfone 4 Max με την τεράστια μπαταρία των 5000mAh και το PowerMaster power saving mode, με το οποίο το Zenfone 4 Max βάζει κάτω πολλές συσκευές της αγοράς σε διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή τον 8-πύρηνο Snapdragon 430 και μια με τον 4-πύρηνο Snapdragon 425. Η ram και στις δυο περιπτώσεις θα είναι μέχρι και 4GB, ενώ οι επιλογές σε αποθηκευτικό χώρο θα είναι 16/32/64GB, ο οποίος θα είναι επεκτάσιμος μέσω microSD, η οποία θα έχει τη δική της θέση μιας και το slot για την dual SIM δεν είναι hybrid. Σε απλά ελληνικά, στο Zenfone 4 Max μπορεί ο χρήστης να έχει ταυτόχρονα 2 κάρτες SIM και μια microSD.

Με τον φορτιστή που διαθέτει η συσκευασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μια φουλ φόρτιση της συσκευής μέσα σε 4 ώρες, ενώ μια 15λεπτη φόρτιση μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για ομιλία μέσω της συσκευής για 3 ώρες.

Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera με αισθητήρες 13Mp και 120 μοίρες οπτικό πεδίο, ενώ η selfie camera είναι 8Mp με δυνατότητα selfie panoramas 140 μοιρών. Η οθόνη του Zenfone 4 Max είναι 5.5'' Full HD IPS και η συσκευή τρέχει out of the box Android 7.0 μέσω του ZenUI.

Το ντεπούτο του Asus Zenfone 4 Max θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Ρωσίας με τιμή 205€ για την έκδοση με τον S425 και πακέτο ram/rom 2/16GB αποθηκευτικό χώρο. Για την διαθεσιμότητα της συσκευής εκτός Ρωσίας δεν υπάρχει κάποια πληροφορία προς το παρόν.

Α.δ.

#ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π