Αναζήτηση
  • SZ Team©

Ανακοινώθηκε το Asus Zenfone 4 Selfie Lite


Και εκεί που λέγαμε ότι ξεμπερδέψαμε με την Asus για φέτος, ξάφνου μια νέα συσκευή έκανε την επίσημη εμφάνισή της. Μιλάμε για το Asus ZenFone 4 Selfie Lite. Η συσκευή έρχεται για να ολοκληρώσει την Selfie σειρά της εταιρείας μετά τα ZenFone 4 Selfies (ZD553KL και ZDZB553KL) και το κορυφαίο ZenFone 4 Selfie Pro.


Το νέο Selfie Lite δανείζεται αρκετά στοιχεία από το μοντέλο ZB553KL, όπως για παράδειγμα την selfie camera 13Mp με f/2.0 και LED flash. Η πίσω κάμερα είναι επίσης 13Mp. Η οθόνη του Selfie Lite είναι 5.5'' αλλά με ανάλυση μόλις HD (720p).


Σίγουρα το "Lite" στην ονομασία μας προετοιμάζει για... χαμηλές πτήσεις. Συγκεκριμένα το ZenFone 4 Selfie Lite φοράει τον 4-πύρηνο Snapdragon 425, ο οποίος είναι σαφώς υποδεέστερος του S430 που φοράνε τα άλλα 2 προαναφερόμενα μοντέλα και σαφώς κατώτερος του S625 που φοράει το κορυφαίο της σειράς Zenfone 4 Selfie Pro. Επίσης μια υποβάθμιση παρατηρείται και στην ram, η οποία είναι μόλις 2GB και συνδυάζεται με αποθηκευτικό χώρο 16GB ή 32GB.

Το Asus Zenfone 4 Selfie Lite διαθέτει μπαταρία 3000mAh και τρέχει Android Nougat, μέσω του λογισμικού της Asus, ZenUI. Η διαθεσιμότητα της συσκευής αναμένεται να ξεκινήσει αυτό τον μήνα με τιμές από 156$ - 176$.

Α.δ.

#ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π