Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η βιαστική ASUS μας αποκαλύπτει την Zenfone 4 series με εικόνες + specs


Μπορεί η νέα Asus Zenfone 4 series να περιμένουμε να αποκαλυφθεί επίσημα στις 17 Αυγούστου, η εταιρεία όμως φαίνεται πως δεν θέλει να μας κρατάει σε αγωνία και έτσι από χτες ανέβασε στο διαδίκτυο τόσο φωτογραφίες όσο και χαρακτηριστικά από τις επερχόμενες συσκευές.

Ξεκινώντας λοιπόν από τις 2 βασικές συσκευές έχουμε το Zenfone 4 (ZE554KL), το οποίο θα διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι IPS ή AMOLED, με 2.5D γυαλί και μεταλλική κατασκευή. Πίσω διαθέτει dual camera 12Mp + 8Mp, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 8Mp. Το πακέτο ram/rom είναι 4/64GB με δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD κάρτας. Όλα καλά μέχρις εδώ, αλλά ο Snapdragon 630 που επιλέχθηκε για την συγκεκριμένη συσκευή (θεωρητικά η κορυφαία της σειράς) μάλλον της αφαιρεί πόντους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όπως και να `χει η τιμή του Zenfone 4 αναμένεται στα 500€.

Πάμε και στο μικρότερο Zenfone 4 Max (ZC520KL) θα διαθέτει οθόνη 5.2'' HD IPS και ουσιαστικά αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του Zenfone 4 Max (ZC554KL), το οποίο παρουσιάστηκε μέσα στον Ιούλιο και προς αποφυγή παραξηγήσεων μετονομάστηκε σε MAX Plus. Η τιμή του Zenfone 4 Max αναμένεται στα 230€, ενώ στα λοιπά χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται ο Snapdragon 425, η μπαταρία 4100mAh (στοιχεία που το καθιστούν υποδεέστερο από το MAX Plus), ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει dual camera 13Mp + 5Mp και μπροστά κάμερα 8Mp (όπως και στο MAX Plus).

Συνέχεια με τα selfie phones της οικογένειας, το Zenfone 4 Selfie Pro (ZD552KL) και το Zenfone 4 Selfie (ZD553KL). Εδώ τα πράγματα με τη selfie camera σοβαρεύουν, καθώς η Pro έκδοση διαθέτει dual front camera 24Mp + 5Mp, ενώ η απλή έκδοση διαθέτει 20Mp + 8Mp. Και οι δυο εκδόσεις διαθέτουν αισθητήρες με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και flash για να συνοδεύσει τα selfie "θηρία". Η πίσω κάμερα και στις 2 συσκευές είναι μια με έναν "ταπεινό" αισθητήρα 16Mp.

Και οι δυο συσκευές διαθέτουν οθόνη 5.5'', στην περίπτωση του Pro όμως η οθόνη είναι Full HD AMOLED, ενώ στο απλό HD IPS LCD. Επιπλέον και οι δυο συσκευές έχουν πακέτο ram/rom 4/64GB με δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD. Αλλά και η μπαταρία τους είναι ίδια, 3000mAh.

Μια ακόμα διαφορά μεταξύ των δυο συσκευών εντοπίζεται στον επεξεργαστή τους με το μεν Pro να έχει τον Snapdragon 625 το δε απλό τον Snapdragon 430. Όσο για τις τιμές τους, το απλό Selfie αναμένεται στα 300€, ενώ το Selfie Pro στα 400€.

Αν και δεν έχει μείνει κάτι για να περιμένουμε, στις 17 Αυγούστου περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση, όπου το μόνο που μένει να μάθουμε είναι οι ημερομηνίες κατά τις οποίες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες προς αγορά.

Α.δ. + Α.δ.

#ASUS

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π