Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Asus ετοιμάζει την Zenfone 5 series για το MWC 2018, το event στις 27 Φεβρουαρίου


Η Asus ξεκίνησε σήμερα την αποστολή προσκλήσεων για το επερχόμενο MWC 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη τέλη Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία του event είναι στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 8:30μμ (ώρα Ελλάδας). Φυσικά στην πρόσκληση δεν υπάρχει αναφορά σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία θα παρουσιαστούν, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που ίσως μας οδηγούν κάπου.


Αρχικά το #BACKTO5 σε συνδυασμό με το #We Love Photo, το οποίο ήταν το επίσημο tag για την Zenfone 4 series, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως πρόκειται για την νέα Zenfone 5 series. Στη συνέχεια και λίγο πιο κάτω διακρίνουμε το logo της Qualcomm, το οποίο προφανώς μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι νέες συσκευές της σειράς θα φοράνε Snapdragon επεξεργαστές.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Asus Zenfone 4 series παρουσιάστηκε μόλις πριν 4 μήνες, αλλά εδώ έρχεται η επιβεβαίωση δηλώσεων από στελέχη της Asus, ότι η νέα σειρά θα έρθει αρκετά νωρίτερα απ`ότι έχουμε συνηθίσει.

Πάμε τώρα και στις πληροφορίες που υπάρχουν για τις επερχόμενες συσκευές και οι οποίες είναι ελάχιστες. Σίγουρα θα υπάρξουν τα Zenfone 5 Lite και 5 Max, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από το πέρασμα των συσκευών από γνωστούς πιστοποιητές. Οκ, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι η Lite έκδοση θα είναι και η πιο προσιτή οικονομικά, ενώ η έκδοση Max θα έχει να δώσει το κάτι παραπάνω από πλευράς οθόνης. Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις και καλό θα ήταν να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το event στις 27 Φεβρουαρίου.

Α.δ.

#ASUS #AsusZenfone5 #MWC2018

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π