Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Asus Zenfone 5z διαθέσιμο στην Ευρώπη με τιμή από 450€


Το Asus Zenfone 5z το γνωρίσαμε επίσημα πριν μερικούς μήνες στο MWC 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη. Μια σαφώς high-end συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά από μια εταιρεία που το τελευταίο διάστημα δείχνει σημαντικά βήματα προόδου στον χώρο των smartphones.


Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ήταν η διαθεσιμότητα του Zenfone 5z, αφού το Zenfone 5 κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό ήδη στην χώρα μας σε τιμή από 444€.

Πλέον και το Zenfone 5z έρχεται Ευρώπη και έχουμε εικόνα από τις τιμές διαθεσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση 6/64GB θα κοστίζει 500€, ενώ για την μεγαλύτερη έκδοση 8/256GB θα χρειαστεί να δώσετε 600€. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες μας έρχονται κατευθείαν από το επίσημο site της Asus σε Ιταλία και Γαλλία, ενώ στην περίπτωση της Γαλλίας υπάρχει σημαντική έκπτωση 50€ σε περίπτωση που προ-παραγγείλει κάποιος την συσκευή από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου, κάτι που κάνει την ήδη καλή τιμή του Zenfone 5z ακόμα καλύτερη.

Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν ότι σε μερικές μέρες η συσκευή θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, αλλά όπως γνωρίζετε και σύμφωνα με την... ιστορία, η τιμή θα είναι σαφώς τσιμπημένη, οπότε για όσους ενδιαφέρεστε μπορείτε από εδώ να προ-παραγγείλετε το Zenfone 5z με έκπτωση 50€.

Α.δ.

#ASUS #AsusZenfone5Z

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π