Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διαρροή με το επερχόμενο Asus Zenfone 6 δείχνει περίεργη θέση για το notch


Το Zenfone 5Z της Asus είναι το δυνατό χαρτί της εταιρείας για το 2018 και στο σύνολό της είναι μια αρκετά αξιόλογη συσκευή. High-end χαρακτηριστικά σε πολύ προσιτή τιμή. Όμως, μιας και η συσκευή ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στα πλαίσια του MWC 2018, πλησιάζουμε στην διαδοχή.

Βέβαια ίσως και να είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ για να υποθέσουμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι η επόμενη σειρά της Asus θα είναι η Zenfone 6. Και επίσης, εξίσου λογικό και αναμενόμενο είναι η παρουσίαση της νέας σειράς να γίνει στο επόμενο MWC 2019. Καλές οι υποθέσεις και τα σενάρια, αλλά εδώ υπάρχει και εικόνα πλέον! Και όχι απλά εικόνα, αλλά video:


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αυτό που είδατε παραπάνω είναι μια διαρροή του επερχόμενου Zenfone 6. Οκ, όλα καλά μέχρις εδώ. Η ουσία όμως είναι αλλού.

Τι? Δεν σας αρέσουν οι notched οθόνες? Ε, τότε την οθόνη του Zenfone 6 λογικά θα την μισήσετε. Ο λόγος? Αν προσέξατε στο παραπάνω video η οθόνη του Zenfone 6 όχι απλά είναι notched, αλλά διαθέτει αυτό το... μάτι όχι στην θέση που το έχουμε συνηθίσει, δηλαδή πάνω και στο μέσο της οθόνης, αλλά δεξιά αυτής!

Αν και τα υπόλοιπα φαίνονται φυσιολογικά, όπως η θύρα USB-C, το ηχείο στο κάτω μέρος, το ακουστικό στο πάνω πλαίσιο και η selfie camera μέσα στο notch, αυτή η νέα θέση του notch μας φαίνεται κάπως. Ίσως είναι η πρώτη ματιά, αλλά και στην 2η ή στην 3η που ρίξαμε πάλι το ίδιο αρνητικό συναίσθημα μας δημιουργήθηκε.

Πάντως ας ελπίσουμε ότι η συσκευή που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο video είναι απλά σε πρωτότυπη μορφή και ότι το τελικό προϊόν θα διαφορετικό.

Α.δ.

#ASUS #AsusZenfone6

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π