Αναζήτηση
  • SZ Team©

Asus Zenfone Ares: επίσημα με S821 και 8GB ram


Η Asus χωρίς τυμπανοκρουσίες, σχεδόν αθόρυβα θα έλεγε κανείς, ανακοίνωσε το νέο Zenfone Ares. Η συσκευή αποτελεί τον διάδοχο του Zenfone AR με έμφαση στις AR (Augmented Reality) και VR (VIrtual Reality) δυνατότητες. Πάμε να το γνωρίσουμε καλύτερα:


Το Zenfone Ares διαθέτει οθόνη 5.7'' Super AMOLED με αναλογία 16:9 και ανάλυση QHD (1440 x 2560). Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Tru2life που βοηθά στην βελτιωμένη θέαση της οθόνης της συσκευής σε εξωτερικές συνθήκες φωτισμού.

Στο εσωτερικό του Zenfone Ares Θα συναντήσουμε τον Snapdragon 821 συνδυασμένο με 8GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο (UFS 2.0), ο οποίος είναι και επεκτάσιμος. Το hardware της συσκευής είναι συμβατό με το Google`s ARCore technology.


Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας 23 Mp με τεχνολογία high-res PixelMaster 3.0. Και φυσικά ο αισθητήρας μπορεί να εντοπίσει κίνηση, αλλά να υπολογίσει το βάθος εστίασης με τα AR three-dimensional effects. Η μπροστινή κάμερα είναι 8Mp.


Και μπορεί όλα τα παραπάνω να σας εντυπωσίασαν, αλλά η συσκευή τρέχει δυστυχώς Android Nougat out of the box, αλλά διαθέτει μπαταρία 3300mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0.

Και ο τομέας του ήχου όμως είναι αρκετά προσεγμένος στο Zenfone Ares, αφού η συσκευή διαθέτει SonicMaster 3.0 Hi-Res Audio 384kHz και υποστηρίζει DTS Headphone με 7.1 surround.


Προς το παρόν το Asus Zenfone Ares θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα και μόνο στην αγορά του Ταϊβάν σε τιμή 333$, που πραγματικά είναι αρκετά καλή δεδομένου των χαρακτηριστικών της συσκευής.

Α.δ.

#ASUS #AsusZenfoneAres

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π