Αναζήτηση
  • SZ Team©

Asus Zenfone Max M2 και Pro M2: εικόνες και χαρακτηριστικά


Η Asus ετοιμάζει 2 νέες συσκευές, το Zenfone Max M2 και το Zenfone Max Pro M2. Για το 2ο μάλιστα έχουμε δει ήδη τις πρώτες εικόνες, αλλά και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Η γνωστή ιστοσελίδα τεχνολογίας WinFuture όμως κατάφερε και εντόπισε τόσο νέες εικόνες με τα επερχόμενα μοντέλα όσο και πληροφορίες για τα specs αυτών.

Κοιτάζοντας τις εικόνες το πρώτο πράγμα που εντοπίζουμε είναι ότι η non-Pro έκδοση διαθέτει λίγο μικρότερο chin-bezel, αλλά και μεγαλύτερο notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Κατά τ`άλλα η σχεδιαστική γραμμή μεταξύ των 2 μοντέλων είναι όμοια.

Όσο για το εσωτερικό των 2 νέων smartphones της Asus, η non-Pro έκδοση θα φοράει επεξεργαστή Snapdragon 636, ενώ η Pro έκδοση θα έχει τον πιο δυνατό Snapdragon 660. Και για τις 2 συσκευές η ram θα ξεκινά από τα 4GB, ενώ η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1080 x 2340 με αναλογία 19.5:9 και στις 2 περιπτώσεις.

Στον τομέα της φωτογραφίας οι 2 συσκευές παρουσιάζουν κάποιες διαφορές, αλλά χωρίς ωστόσο να υπάρχουν λεπτομέρειες για το dual camera setup του non-Pro μοντέλου, αφού το Pro θα διαθέτει αισθητήρες 12Mp + 5Mp.

Η συγκεκριμένη πηγή δυστυχώς δεν μας έδωσε ένα βασικό χαρακτηριστικό, αυτό της μπαταρίας των 2 συσκευών, αλλά διαφορετικές πηγές αναφέρουν ότι η Pro έκδοση θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh με το non-Pro να ακολουθεί με μικρότερη (αλλά όχι πολύ μικρότερη) μπαταρία.

Κρατάμε λοιπόν τα παραπάνω και περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια, τα οποία λογικά θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Α.δ.

#ASUS #ASUSZenfoneMaxProM2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π