Αναζήτηση
  • SZ Team©

Video-διαρροή αποκαλύπτει το Zenfone Max Pro (M2) με S660 CPU


Η Asus ετοιμάζει event για τις 11 Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα θα ανακοινώσει το Zenfone Max Pro (M2), τον διάδοχο δηλαδή του M1. Και προφανώς από λάθος (αν και δεν πολυ-πιστεύουμε σε τέτοιου είδους... λάθη) αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ένα τύπου review-video με την επερχόμενη συσκευή, το οποίο όπως ήταν φυσικό σε ελάχιστο χρόνο το κατέβασαν. Όπως κάποιοι πρόλαβαν να αποτυπώσουν κάποια στοιχεία και έτσι έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση πριν την 11η Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω screeshot από αυτό το video, το Zenfone Max Pro (M2) θα διαθέτει μπαταρία 5000mAh, όπως και ο προκάτοχός του. Ο επεξεργαστής όμως έχει αναβαθμιστεί αρκετά, αφού το M2 θα φοράει Snapdragon 660 έναντι του SD636 του προηγούμενου μοντέλου.


Όσο για την οθόνη του M2, αυτή παραμένει στις 6'' αλλά με αναλογία 19:9 και notch στο πάνω μέρος. Το panel είναι IPS LCD με ανάλυση 1080p+ και με αναβαθμισμένη προστασία που προσφέρει το Gorilla Glass 6. Γυαλί θα συναντήσουμε και στην πλάτη του M2 σε αντίθεση με την μεταλλική πλάτη του M1.

Το dual camera setup στο πίσω μέρος παραμένει ίδιο με αισθητήρες 13Mp + 5Mp, ενώ μπροστά υπάρχει νέος αισθητήρας 13Mp. Βέβαια στο M1 υπήρχαν 2 διαφορετικές εκδόσεις με 4GB και 6GB ram, όπου φορούσαν και διαφορετικές κάμερες, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με το M2.

Α.δ.

#ASUS #ASUSZenfoneMaxProM2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π