Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το bezel-less Maze Alpha έρχεται Ιούνιο με τιμή έκπληξη


Το Xiaomi Mi Mix άνοιξε το δρόμο, οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ένας από αυτούς τους "υπόλοιπους" είναι και η ολοκαίνουρια εταιρεία, στον χώρο των smartphones, Maze. Το δικό της αλα Mi Mix project ονομάζεται Maze Alpha και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από στελέχη της εταιρείας, θα το παρουσιάσει μέσα στον Ιούνιο.


Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρεία το Maze Alpha θα διατεθεί σε "surprisingly unbeatable" τιμή! Και αυτό είναι πραγματικά κάτι που μας εξάπτει την φαντασία, καθώς μιλάμε για μια συσκευή με οθόνη 6''Full HD, η οποία έχει χωρέσει σε ένα μεταλλικό σώμα που θα αναλογούσε σε οθόνη 5.5΄΄ με 16:9 aspect ratio και αναλογία οθόνης/συσκευής 83%. Οπότε μιλάμε για μια σχεδόν bezel-less συσκευή.


Για τον επεξεργαστή του Alpha δεν γνωρίζουμε κάτι με βαβαιότητα, αν και ακούγεται πολύ ότι θα είναι Helio, θα διαθέτει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα υπάρχει και μια πιο "δυνατή" έκδοση με πακέτο ram/rom 6/128. Επιπλέον το Alpha θα διαθέτει μεταλλικό περίβλημα, μπροστινό Touch ID σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και dual camera στο πίσω μέρος.


Όπως έχετε καταλάβει μιλάμε για μια συσκευή που έχει όλες τις προυποθέσεις να κάνει μεγάλο "γκελ" στην αγορά και αν συνυπολογίσουμε το πρώτο επίτευγμα της εταιρείας, το Maze Blade, το οποίο ήδη κυκλοφορεί και έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, τότε η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Μέχρι τον Ιούνιο λοιπόν...

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π