Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Black Shark 2 σε hands-on video δείχνει RGB colored logo


Η Xiaomi πριν μερικούς μήνες (6 για την ακρίβεια) έκανε δυναμική είσοδο στην κατηγορία των gaming-phones με την ανακοίνωση του Black Shark. Ο βασικός ανταγωνισμός ήρθε από την πλευρά της Razer με το Razer Phone. Και από χτες το πετυχημένο gaming-phone της Razer έχει και επίσημα διάδοχο, το Razer Phone 2. Λογικό λοιπόν η Xiaomi να μη κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι έχει μπει ήδη στην διαδικασία αντικατάστασης του Black Shark με... τι άλλο? Με το Black Shark 2.

Σε παλαιότερο άρθρο εδώ, στο SmartphonerzGR, είδαμε μαζί τις πρώτες εικόνες αλλά και κάποια πρώτα χαρακτηριστικά του Black Shark 2. Βασική διαπίστωση όλων οι τεράστιες ομοιότητες της νέας συσκευή με το προγενέστερο μοντέλο. Κάτι φυσικά που συνέβη και με τις 2 γενιές Razer Phone, όπου οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις είναι σχετικά μικρές.


Όμως το Black Shark 2 κρύβει μια αρκετά ευχάριστη έκπληξη. Σύμφωνα με live-video το οποίο εντοπίστηκε στο διαδίκτυο (και που διακρίνουμε διαφορετικού τύπου back panel), η συσκευή διαθέτει RGB logo στο πίσω μέρος, κάτι αντίστοιχο με αυτό που είδαμε και στο Razer Phone 2. Επιπλέον και στις πλαϊνές πλευρές της συσκευής υπάρχει αντίστοιχος RGB φωτισμός!


Σε μια πρώτη σύγκριση μεταξύ των Razer Phone 2 και Black Shark 2 (αν και για το 2ο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι πληροφορίες) είναι ότι και οι 2 συσκευές φοράνε τον Snapdragon 845 συνδυασμένο με 8GB ram. Οι πληροφορίες θέλουν το Black Shark 2 όμως να έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 128GB, ενώ η οθόνη του θα είναι ελαφρώς πιο ψηλή με αναλογία 18:9. Όμως η οθόνη του Black Shark 2 δεν θα έχει αυτό το... υπέροχο reftresh rate στα 120Hz που έχει το Razer Phone 2. Και ένα τελευταίο και σχεδόν σίγουρο (στανταράκι θα λέγαμε) στοιχείο είναι η τιμή των 2 μονομάχων, αφού το Black Shark 2 αναμένεται με τιμή κοντά στα 500$, ενώ το Razer Phone 2 παίζει αρκετά πιο ψηλά και φτάνει τα 799$.

Α.δ.

#Xiaomi

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π