Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η BlackBerry ανακοίνωσε το πιο προσιτό KEY2 LE με S636


Αρχές Ιουνίου η BlackBerry ανακοίνωσε το KEY2, μια συσκευή που γνώρισε αρκετή επιτυχία κυρίως στις αγορές της Αμερικής, του Καναδά και της Γερμανίας. Σαφώς και το KEY2 δεν κρύβει το bussiness profile που έχει, αλλά σε επίπεδο τιμής είναι αρκετά ψηλά σε σχέση και με τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει.


Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν εκεί στην BlackBerry και έτσι σήμερα ανακοίνωσαν μια νέα και πιο προσιτή συσκευή, το KEY2 LE. Βέβαια αν και πιο οικονομικό το KEY2 LE διατηρεί τα βασικά bussiness χαρακτηριστικά του KEY2.

Ξεκινώντας από τον επεξεργαστή, το KEY2 LE φοράει τον Snapdragon 636 αντί του S660 που φοράει το KEY2. Η ram είναι 4GB, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχουν 2 επιλογές: 32GB ή 64GB και σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Η οθόνη του KEY2LE παραμένει στις 4.5'' με την ίδια ανάλυση του βασικού μοντέλου (1080 x 1620), ενώ υπάρχει και προστασία Gorilla Glass, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί η version.

Ένα άλλο επίσης downgrade του KEY2 LE σε σχέση με το βασικό μοντέλο είναι και οι κάμερες. Στο πίσω μέρος το KEY2 LE διαθέτει dual camera 13Mp - f/2.2 + 5Mp - f/2.4 (12Mp + 12Mp το KEY2). Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν telephoto δυνατότητες, αλλά παραμένει η δυνατότητα λήψης video 4K@30fps. Η μπροστινή κάμερα είναι 8Mp.

Άλλη μια... υποβάθμιση του KEY2 LE είναι η μικρότερη μπαταρία των 3000mAh, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 22 ώρες μέσης χρήσης, ενώ "έξυπνες ειδοποιήσεις" ενημερώνουν τον χρήστη για τον απαιτούμενο χρόνο φόρτισης της συσκευής με βάση τις συνήθειές του.

Το BlackBerry KEY2 LE τρέχει όπως ήταν αναμενόμενο Android Oreo 8.1.

Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης το KEY2 LE παρουσιάζει κάποιες διαφορές σε σχέση με το KEY2. Για παράδειγμα δεν υπάρχει πλαίσιο από αλουμίνιο, αλλά από πλαστικά μέρη, ενώ και το back panel είναι και αυτό πλαστικό διατηρώντας όμως την απαλή αίσθηση στην αφή. Από την άλλη το keyboard του KEY2 LE παραμένει ίδιο με αυτό της βασικής έκδοσης με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται κάτω από το spacebar πλήκτρο.

Το KEY2 ήταν η πρώτη συσκευή της BlackBerry που κυκλοφόρησε σε επιπλέον αποχρώσεις πέραν του μαύρου και το ίδιο ισχύει και για το KEY2 LE, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Slate, Champagne και Atomic με το τελευταίο να διαθέτει λεπτές κόκκινες πινελιές στο keyboard με πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Πάμε τώρα και στο "καυτό" κομμάτι της τιμής του KEY2 LE. Η αρχική έκδοση με 32GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 399€ για την Ευρώπη, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 429€. Ημερομηνίες διάθεσης ακόμα δεν γνωρίζουμε, αλλά λογικά θα είναι μέσα στον επόμενο μήνα.

Α.δ.

#BlackBerry #BlackBerryKEY2LE #Snapdragon636

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π