Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτο official teaser αποκαλύπτει το BlackBerry KEY2 με dual camera


Φαίνεται ότι ο διάδοχος του BlackBerry KeyOne βρίσκεται προ των πυλών και σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο official teaser video, το οποίο μας αποκαλύπτει το KEY2.


Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, το BlackBerry KEY2 φαίνεται να έχει soft-grip φινίρισμα στο πίσω μέρος. Εκεί υπάρχει και dual camera setup μαζί με dual-LED flash. Στη συνέχεια διακρίνουμε τα φυσικά κουμπιά που βρίσκονται στην δεξιά πλευρά της συσκευής και τα οποία φαίνεται να είναι αντίστοιχα με αυτά που είδαμε και στο KeyOne, δηλαδή και ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω υπάρχει το volume rocker, το power key και ακριβώς από κάτω ένα ακόμα βοηθητικό κουμπί.

Στη συνέχεια του video έχουμε μια πρώτη εικόνα του φυσικού πληκτρολογίου της συσκευής, εκεί όπου εμφανίζεται ένα νέο πλήκτρο του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς την λειτουργία του, αλλά προφανώς θα ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες - συντομεύσεις ανάλογα με τον βαθμό πίεσης αυτού.

Στο τέλος εμφανίζεται η ημερομηνία: 7 Ιουνίου καθώς και η πόλη: Νέα Υόρκη και έτσι ξεκαθαρίζεται το πότε και που θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση του BlackBerry KEY2.

Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη παρουσίαση μιας συσκευής που έχει το δικό της κοινό, αφού ξεφεύγει από τα στερεότυπα της εποχής που θέλουν notched οθόνες και bezel-less design με σχεδόν παντελή απουσία φυσικών πλήκτρων.

Α.δ.

#BlackBerry #BlackBerryKEY2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π