Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η "βιαστική" BlackBerry έδωσε στη δημοσιότητα πλήρη χαρακτηριστικά και φωτογραφίες του Key


Η BlackBerry μπορεί να βιάζεται, αλλά εμάς δε μας χαλάει καθόλου αυτό. Πριν λίγη ώρα, ανέβασε στο επίσημο site της εικόνες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου BlackBerry KeyOne ή αλλιώς Mercury, το οποίο θα παρουσιάσει επίσημα σε λίγες ώρες στο MWC. Βέβαια φωτογραφίες και όλα τα λοιπά κατέβηκαν από το site σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως η "ζημιά" είχε ήδη γίνει. Πάμε να δούμε εικόνες αλλά και χαρακτηριστικά του Mercury:


Η συσκευή θα τρέχει Android 7.1 Nougat, θα διαθέτει οθόνη 4.5'' Full HD με display ratio 3:2. Ο επεξεργαστής θα είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 625, θα έχει 3GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο, θα ζυγίζει 180γ. θα διαθέτει Smart QWERTY πληκτρολόγιο. Η πίσω βασική κάμερα θα είναι 12Mp (αισθητήρας Sony IMX378) με δυνατότητα λήψης 4K video στα 30 fps, ενώ το διάφραγμα του φακού θα είναι f/2.0. Η μπροστινή κάμερα θα είναι ανάλυσης 8Mp με δυνατότητα λήψη Full HD video. Η μπαταρία θα είναι 3505mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με την εταιρεία να υποστηρίζει πως η φόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 50% θα επιτυγχάνεται σε μόλις 30 λεπτά. Επίσης το Mercury διαθέτει θύρα USB Type-C.

Δεν νομίζω να έμεινε και κάτι άλλο να μάθουμε στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της TLC (BlackBerry) σε λίγες ώρες, αλλά όπως και να `χει εμείς θα σας μεταφέρουμε το περιεχόμενο αυτής καθώς και ότι άλλο νεώτερο προκύψει.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π