Αναζήτηση
  • SZ Team©

BlackBerry Motion: επίσημα με οθόνη 5.5'', Snapdragon 625 και IP67


Για το BlackBerry Motion (Crypton) σας είχαμε ενημερώσει μόλις λίγες μέρες πριν. Πρόκειται για την νέα συσκευή της εταιρείας, η οποία μεταξύ άλλων δεν θα διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο. Από σήμερα πλέον το BlackBerry Motion φεύγει από την σφαίρα των πληροφοριών και των διαρροών και προσγειώνεται στην πραγματικότητα.


Η νέα συσκευή της BlackBerry σχεδιαστικά παραπέμπει σε premium καταστάσεις (όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα) και διαθέτει οθόνη 5.5'' Full HD LCD και όπως προείπαμε, δεν διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο. Διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 625 σε συνδυασμό με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 4000mAh και σύμφωνα με την εξαιρετική διαχείριση που πραγματοποιεί ο Snapdragon 625, θα πρέπει να αναμένουμε αρκετά αξιόλογη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Στον τομέα της φωτογραφίας το BlackBerry Motion διαθέτει στο πίσω μέρος μονή κάμερα με αισθητήρα 12Mp και διάφραγμα f/2.0, ενώ μπροστά η κάμερα είναι 8Mp. Η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP67, η πρώτη της εταιρείας με αυτό το χαρακτηριστικό.

Το BlackBerry Motion τρέχει out of the box Android 7.1 (όπως και το BlackBerry KeyOne). Η τιμή της συσκευής αναμένεται στα 460$ με την έναρξη των πωλήσεων να γίνεται στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια να εξαπλώνεται και σε άλλες αγορές.

Α.δ.

#BlackBerry

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π