Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Blackview BV7000 Pro δοκιμάζεται στις... βουτιές


Το Blackview BV7000 Pro είναι μια από τις καλύτερες ανθεκτικές συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς αρκετά videos, στα οποία η συσκευή βασανίζεται για να αποδείξει αυτή την ανθεκτικότητά της. Αυτή τη φορά, στο παρακάτω video, θα παρακολουθήσετε τις δυνατότητες της συσκευής μέσα σε μια πισίνα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα υποβρύχιο hands on, στο οποίο μεταξύ άλλων δοκιμάζεται και η δυνατότητα καταγραφής video μέσα στο νερό.


Προς υπενθύμισή σας, το Blackview BV7000 Pro διαθέτει οθόνη 5'' Full HD με Gorilla Glass 3, φοράει επεξεργαστή MT6750T, έχει 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα στο πίσω μέρος 13Mp με αισθητήρα Sony και PDAF, η μπροστινή κάμερα είναι ανάλυσης 8Mp, διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3500mAh με υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης. Επίσης υποστηρίζει dualSIM, GPS +GLONASS, έχει φυσικά πιστοποίηση IP68, ενώ τρέχει out of the box Android Marshmallow 6.0.


Η συσκευή είναι διαθέσιμη προς πώληση με τιμή που ξεκινάει από 164.30€ (εδώ) μέσω του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος Gearbest και πραγματικά για τα λεφτά της είναι μια πολύ καλή επιλογή για εκείνον που θέλει να συνδυάσει την επαγγελματική του ταυτότητα με την ανθεκτικότητα.

Α.δ.

#Blackview

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π