Αναζήτηση
  • SZ Team©

Blackview BV8000 Pro: ο διάδοχος είναι ακόμα καλύτερος


Η Blackview είναι μια από τις εταιρείες που εξειδικεύεται στην κατασκευή rugged smartphones και στο παρελθόν μας έχει δείξει ότι το κάνει καλά. Μάλιστα πρόσφατα, στην ενότητα SmartBuy συμπεριλάβαμε το υπέροχο BV7000 Pro, το οποίο αποτελεί μια καλή επιλογή για όλους εκείνους που θέλουν μια ανθεκτική, αλλά συνάμα και ποιοτική συσκευή και με τιμή που δεν προκαλεί πονοκέφαλο.


Σήμερα η Blackview παρουσιάσε το επόμενο δημιούργημά της, το οποίο αποκαλεί: "The world`s highest configuration rugged phone" και είναι το BV8000 Pro.


Η νέα συσκευή της Blackview διαθέτει οθόνη 5'' Full HD με Gorilla Glass 3 και επεξεργαστή τον ισχυρό Helio P20 της MediaTek. Επιπλέον διαθέτει 6GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στον τομέα της κάμερας το BV8000 Pro διαθέτει πίσω φακό της Samsung (S5K3P3) 16Mp με PDAF, ενώ μπροστά η selfie camera (επίσης Samsung) είναι 8Mp. Η συσκευή διαθέτει επίσης GPS + Glonass για να το έχει ο χρήστης πάντα συνοδηγό στις διάφορες εξορμήσεις του. Επίσης το BV8000 Pro τρέχει Android 7.0 Nougat.


Η μπαταρία της συσκευής είναι 4180mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 9V2A. Οι χρωματικές αποχρώσεις της συσκευής είναι: Eagle Silver, Lion Gold και Shark Grey. Η τιμή του Blackview BV8000 Pro θα είναι περίπου 260$.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π