Αναζήτηση
  • SZ Team©

Blackview BV9000 Pro: και σκληροπυρηνικό και camera phone


Η Blackview έχει δώσει στο παρελθόν σπουδαίες συσκευές (BV7000, BV7000 Pro) στην κατηγορία των rugged smartphones. Και τώρα η τελευταία προσθήκη στην BV κατηγορία της Blackview είναι το BV9000 Pro. Η συγκεκριμένη όμως συσκευή έχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το προκατόχους της. Διαθέτει dual camera setup και μάλιστα με επιδόσεις που δεν έχουμε συνηθίσει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Στο παρακάτω video μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις φωτογραφικές επιδόσεις της συσκευής:


Όπως διαπιστώνουμε το BV9000 Pro με την dual camera 13Mp + 5Mp (made by Sony και οι 2 αισθητήρες) και διάφραγμα f/2.0 τα πάει πολύ καλά. Στα χαρακτηριστικά της κάμερας συμπεριλαμβάνεται PDAF, dual-LED flash, ενώ το firmware της κάμερας το έχει αναλάβει η MediaTek. Οι φακοί που έχουν χρησιμοποιηθεί προέρχονται από τον ίδιο προμηθευτή με τον οποίο συνεργάζονται Oppo και Huawei.


Όσο για τις φωτογραφίες, δείγμα των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω, βλέπουμε ότι έχουν σωστή απεικόνιση χρωμάτων, μικρά επίπεδα θορύβου, ενώ και το πεδίο λήψης είναι ικανοποιητικό. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εκεί όπου οι περισσότερες συσκευές ζορίζονται, το BV9000 Pro φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά. Η συσκευή διαθέτει "έξυπνο λογισμικό", το οποίο μειώνει τον θόρυβο και ταυτόχρονα αυξάνει την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται μέσα από τον φακό και κατ`επέκταση από τον αισθητήρα.

Για όσους λοιπόν είναι απαραίτητη μια rugged συσκευή, αλλά θέλουν και ποιοτικές φωτογραφίες, κάτι που μέχρι και σήμερα ήταν αδύνατο με βάση τις προτάσεις της αγοράς, το Blackview BV9000 Pro έρχεται για να τους καλύψει πλήρως. Και μάλιστα για τις επόμενες 4 μέρες τρέχει προσφορά μέσω Gearbest, με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε την συσκευή με 255€, ενώ μετά η τιμή επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα και θα είναι 300€!

Α.δ.

#Blackview

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π