Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Blackview MAX 1 πάει το viewing experience σε άλλο επίπεδο...!


Τα smartphones εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι οθόνες μεγαλώνουν, τα bezels σχεδόν εξαφανίζονται, οι αισθητήρες πολλαπλασιάζονται. Και μετά τι? Τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει το next step στον κόσμο των smartphones? Η Blackview μάλλον βρήκε την απάντηση σε αυτό και μας παρουσιάζει το MAX 1.


Εκ πρώτης όψεως η συσκευή δεν εντυπωσιάζει. Μεγάλα bezels, αυξημένο πάχος, κάμερα με μονό αισθητήρα στο πίσω μέρος και... Blackview (φυσικά και δεν έχουμε πρόβλημα με την εταιρεία, αλλά δεν είναι και στις πρώτες επιλογές μας!). Το μεγάλο μυστικό του MAX 1 όμως κρύβεται αλλού, πιο συγκεκριμένα στην πάνω πλευρά.


Εκεί λοιπόν υπάρχει ένας ενσωματωμένος laser-projector, ο οποίος μας επιτρέπει να απεικονίσουμε το media περιεχόμενό μας σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, μετατρέποντας έτσι το smartphone σε ένα πλήρες home theatre. Η μικρή αυτή συσκευή (σε σύγκριση με τους κλασικούς προτζέκτορες) μπορεί να δώσει εικόνα μέχρι και 70'' από απόσταση 2 μέτρων, ενώ πηγαίνοντας μόλις 1 μέτρο πίσω το μέγεθος της εικόνας μπορεί να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 200''.


Για όσους έχετε εμπειρία με προτζέκτορες (κυρίως φορητούς) θα γνωρίζετε πόσο περίπλοκο είναι καμιά φορά να βρούμε την κατάλληλη θέση - γωνία και το σωστό focus για την τέλεια απεικόνιση στο πανί ή στον τοίχο μας. Με το MAX 1 αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, αφού στην συσκευασία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και τρίποδο, ενώ η συσκευή διαθέτει τεχνολογία για autofocus και trapezoidal correction, προκειμένου να έχουμε πάντα τέλεια εικόνα ανεξάρτητα της επιφάνειας στην οποία έχουμε τοποθετήσει την συσκευή.


Βέβαια μην ξεχνάμε ότι το Blackview MAX 1 είναι και smartphone. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6'' AMOLED (1080 x 2160) made by Samsung με αναλογία 18:9. Η κάρτα γραφικών είναι η Mali-G71 GPU, ενώ επεξεργαστής είναι ο Helio P23 (2.5GHz) της MediaTek. Το πακέτο ram/rom είναι 6/64GB.


Το MAX 1 διαθέτει γυάλινες επιφάνειες μπροστά και πίσω με προστασία Gorilla Glass και στις 2 περιπτώσεις. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 12Mp με δυνατότητα λήψης video 1080p@30fps, ενώ μπροστά τα πράγματα είναι καλύτερα με την dual selfie camera 16Mp + 2Mp (depth sensor) με δυνατότητα Face unlock. Η μπαταρία της συσκευής είναι 5000mAh (12V/2A), η οποία φορτίζει μέσω της USB-C θύρας. Η συσκευή διαθέτει και θύρα και για ακουστικά 3.5mm.

Η προ-πώληση της συσκευής ξεκινά την 1η Μαρτίου, ενώ η Blackview κάνει μια αρκετά καλή προσφορά, αφού για τους πρώτους 1000 τυχερούς που θα θελήσουν να αποκτήσουν το MAX 1 θα το κάνουν με έκπτωση 43% στην αρχική τιμή των 699$ - 615€ (καθόλου κακό ε!). Την συγκεκριμένη προσφορά την τσιμπάτε εδώ.

Α.δ.

#Blackview #BlackviewMAX1

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π