Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Blackview P10000 Pro έρχεται με μπαταρία - θηρίο και οθόνη 18:9


Η μπαταρία σε ένα smartphone έχει πλέον... ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Γιατί μπορεί η τεχνολογία που κουβαλάνε πλέον αυτές οι συσκευές να είναι ότι πιο σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα οι ενεργειακές ανάγκες των σημερινών smartphones έχουν φτάσει στα ύψη. Και προφανώς την μια γεμάτη μέρα (τουλάχιστον) την θέλουμε όλοι μας όσο αφορά τις ενεργειακές αντοχές της συσκευής μας.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε η Blackview όταν σκεφτόταν την επόμενη συσκευή που ήθελε να παρουσιάσει. Και κατέληξε στο Blackview P10000 Pro. Πολλά τα μηδενικά, έτσι δεν είναι? Θα καταλάβετε παρακάτω τον λόγο.


Η Blackview αποφάσισε σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα κάποιες πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή, η οποία αναμένεται στα τέλη του μήνα. Το promo-video το οποίο ανάρτησε η εταιρεία μας φανερώνει το design της συσκευής, η οποία θα διαθέτει οθόνη με αναλογία 18:9, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ανάλυση FHD+. Η είδηση όμως δεν είναι στην οθόνη, αλλά στην μπαταρία. Έτσι το Blackview P10000 Pro θα διαθέτει μπαταρία 11000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης 5V/5A!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία της συσκευής μπορεί να κρατήσει ζωντανή την συσκευή (standby mode) μέχρι και 50 μέρες με μια μόνο φόρτιση! Και φυσικά αν απορείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί το θηρίο των 11000mAh η απάντηση είναι μόλις 2 ώρες και 25 λεπτά, κάτι που είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Και φυσικά η θύρα φόρτισης δεν θα μπορούσε να μην είναι Type-C.


Επιπλέον το Blackview P11000 Pro θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις. Η μια θα είναι με κατασκευή από γυαλί για πιο smooth εμπειρία και θα απευθύνεται σε όλους εκείνους που τους αρέσουν οι... minimal καταστάσεις, ενώ η άλλη έκδοση θα είναι με πραγματικό δέρμα από μοσχάρι, κάτι που σημαίνει περισσότερη ασφάλεια στο κράτημα, αλλά και πιο premium αίσθηση.

Αυτά προς το παρόν και πραγματικά περιμένουμε πως και πως τον γίγαντα των 11000mAh για να διαπιστώσουμε αν τελικά ανταποκρίνεται στα υπέροχα αυτά πράγματα που μας υπόσχεται.

Α.δ.

#Blackview #BlackviewP10000Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π