Αναζήτηση
  • SZ Team©

Blu Life One X2 Mini: τίμια και αξιοπρεπής συσκευή με τιμή 180$


Αν βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης smartphone και το budget σας δε ξεπερνά τα 200$ μην ανησυχείτε, οι επιλογές είναι πλεόν πάρα πολλές σε σχέση με το παρελθόν. Η Blu είναι μια από τις εταιρείες που σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα σχετικά οικονομικό smartphone, το οποίο όμως είναι τίμιο, αξιοπρεπές και όχι μόνο. Μιλαμέ για το Blu Life One X2 Mini.


Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η μικρότερη εκδοχή του Life One X2 (κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο) και διαθέτει οθόνη 5'' Full HD. Η μπαταρία του είναι 2300mAh, αλλά από εδώ αρχίζουν τα καλά, συγκριτικά με το μεγαλύτερο αδερφό, τον οποίο σε αρκετά σημεία τον ξεπερνά.


Το X2 Mini έρχεται με πακέτο ram/rom 4/64GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος μέσω microSD. Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος με το X2, ο Snapdragon 430, όμως οι multitasking επιδόσεις του Mini πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Επίσης το Mini διαθέτει βασική κάμερα ανάλυσης 13Mp και selfie camera 8Mp, διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει dualSIM και τρέχει Android Marshmallow. Οι χρωματικές επιλογές είναι Gold, Grey και Rose Gold και η τιμή ξεκινά από 180$.


Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του X2 Mini δεν εντυπωσιάζουν, αλλά για τα χρήματα που θα διαθέσετε θα έχετε πάρει μια συσκευή αξιοπρεπή και τίμια για αυτά που προσφέρει, ενώ η συσκευασία θεωρείται πλήρης σε περιεχόμενο.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π