Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Bluboo D1 με selfie camera +flash σε προ-πώληση από 24/4 και τιμή... τσάμπα


Το Bluboo D1 παρουσιάστηκε επίσημα στα πλαίσια της έκθεσης Global Sources στο Χονγκ Κονγκ πριν λίγες μέρες. Σίγουρα μιλάμε για μια συσκευή που δεν θα σας εντυπωσιάσει με τις προδιαγραφές της, από την άλλη όμως δεν θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να την αποκτήσετε.


Οι προπαραγγελίες του D1 θα ξεκινήσουν στις 24 Απριλίου σε τιμή πολύ λογική. Το "πιασάρικο" χαρακτηριστικό του Bluboo D1 δεν είναι άλλο από την dual camera στο πίσω μέρος ανάλυσης 8Mp + 2Mp, αλλά και η selfie camera ανάλυσης 5Mp με φλας. Ο επεξεργαστής δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς επιδόσεων (MT6580A), ενώ διαθέτει 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω microSD. Έχει όμως και χαρακτηριστικά αρκετά ενδιαφέροντα, όπως το χυτό κράμα αλουμινίου, το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, την υποστήριξη dualSIM, το pure Android 7.0 Nougat που τρέχει ή την μπαταρία 2600mAh. Επίσης για τους λάτρεις των "μικρών" οθονών οι 5'' HD του Bluboo D1 λογικά θα τους ικανοποιήσει.


Πάμε τώρα στο καλύτερο που δεν είναι άλλο από την τιμή του D1. Αυτή έχει οριστεί στα 69.99$ και είναι τιμή προ-παραγγελίας για όποιον προλάβει από αύριο 24 Απριλίου. Επίσης για όποιον παραγγείλει τη συγκεκιμένη συσκευή θα λάβει δώρο θήκη αλλά και προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη. Όποιος ψήθηκε μπορεί απλά να προ-παραγγείλει το Bluboo D1 σε αυτό το link.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π