Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το σκληροπυρηνικό Bluboo R1 θα διαθέτει αισθητήρα Sony IMX318


Το Bluboo R1 θα είναι το πρώτο rugged smartphone της εταιρείας. Μάλιστα η Bluboo θα εφοδιάσει τη συγκεκριμένη συσκευή με αρκετά και δυνατά χαρακτηριστικά, όπως πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό, ασύρματη φόρτιση, 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Με την κάμερα όμως τι θα γίνει?


Η Bluboo θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με το R1. Και ξέρει πως εκτός των άλλων μια καλή κάμερα θα βοηθήσει αρκετά αυτό το εγχείρημα, πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη κατηγορία smartphones δεν φημίζεται για τις καλές κάμερες.

Έτσι η Bluboo χρησιμοποίησε για το R1 τον ισχυρό αισθητήρα της Sony IMX318 με ανάλυση 22.5Mp με δυνατότητα γρήγορης αυτόματης εστίασης σε μόλις 0.03 δεύτερα. Επίσης το R1 θα έχει τη δυνατότητα για λήψη 4K videos. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της κάμερας του R1 θα είναι ο σταθεροποιητής σε 3 άξονες, αλλά και το hybrid autofocus, ώστε οι φωτογραφίες και τα videos να είναι πιο ευκρινείς.

Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το επερχόμενο Bluboo R1. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για ό,τι νεώτερο προκύψει σχετικά με τη συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Bluboo (εδώ).

Α.δ.

#Bluboo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π