Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Bluboo S2 σε concept mode με full display και 18:9 aspect ratio


Η Bluboo είναι μια από τις εταιρείες που μας έχει εντυπωσιάσει μέσα στο 2017 με τις συσκευές που έχει παρουσιάσει. Ξεχωρίζουμε σίγουρα το tri-bezel-less Bluboo S1, αλλά και το υπέροχο S8, το οποίο σαφώς και έχει βασιστεί σχεδιαστικά πάνω στο Galaxy S8. Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία δεν επαναπαύεται και ετοιμάζει την επόμενη συσκευή που θα ταράξει τα νερά. Και το όνομα αυτής? Bluboo S2.


Το S2 διαφέρει σχεδιαστικά από τις προαναφερόμενες συσκευές μιας και διακρίνουμε στις πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν το S2 σε πρωτότυπη μορφή, μια full-display κατασκευή. Δεν υπάρχει top-bezel, ενώ στο κάτω μέρος το bazel είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με το S1, ενώ σύμφωνα με τις φήμες η οθόνη του S2 θα είναι 6.1'' με 18:9 aspect ratio.

Η αναλογία screen-to-body θα είναι 91.6%, ένα πραγματικά υψηλό νούμερο, ενώ dual camera θα υπάρχει τόσο πίσω όσο και μπροστά. Συγκεκριμένα στο πίσω μέρος θα συναντήσουμε δυο αισθητήρες: Sony IMX298 16MP + 8Mp, ενώ μπροστά Sony IMX258 13Mp + 8Mp.

Αυτό που έχει ακουστεί επίσης είναι ότι το Bluboo S2 θα διαθέτει οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η εταιρεία αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθεί ο σαρωτής κάτω από την οθόνη, κάτι που μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί αρκετά δύσκολο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η οποία αν τελικά περιλαμβάνει όλα όσα αναφέραμε παραπάνω,τότε μιλάμε για μια πραγματικά πολύ καλή + δυνατή επιλογή.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π