Αναζήτηση
  • SZ Team©

Έρχεται το Bluboo S8 με κάτι από ένα άλλο S8...


Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, η αντιγραφή ενός smartphone δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να συμβαίνει με σεβασμό στο πρωτότυπο και όχι με αποκλειστικό γνώμονα το μειωμένο κόστος. Αυτή τη λογική φαίνεται να ακολουθεί η Bluboo. Το έκανε πρώτη φορά με το S1, που ουσιαστικά βασίζεται πάνω στη σχεδιαστική "συνταγή" του Xiaomi Mi Mix με tri-bezel-less σχεδιασμό και το αποτέλεσμα ήταν μια συσκευή αρκετά συμπαθητική.


Τώρα σειρά παίρνει το project: "Αντιγραφή του Galaxy S8". Και το αποτέλεσμα? Bluboo S8. Εδώ βέβαια ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε η Bluboo και διατήρησε το S8 προς τιμήν του πρωτοτύπου (μάλλον...) στην ονομασία της νέας της συσκευής.

Για το Bluboo S8 δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί επίσημα ή πότε αυτό θα είναι διαθέσιμο προς αγορά. Έχουμε όμως κάποιες πληροφορίες σχετικά με κάποια χαρακτηριστικά του καθώς και τις πρώτες φωτο-διαρροές από το επερχόμενο μοντέλο.

Συγκεκριμένα η οθόνη του Bluboo S8 θα είναι 18:9 και ο σχεδιασμός του είναι βασισμένος στην έννοια του "Simplification". Το S8 δεν θα χαρακτηρίζεται σαν tri-bezel-less συσκευή, όμως τα πάνω και κάτω bezel θα είναι αρκετά μικρά. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής. Εκεί μάλιστα θα συναντήσουμε και την dual camera με αισθητήρες 13Mp (Sony IMX214) + 3Mp.

Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η Bluboo για την πλάτη του S8 έχει εφαρμόσει την IML electroplating technology, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός multi-color visual effect, το οποίο ονομάζεται CD effect, οι εναλλαγές χρώματος δηλαδή σύμφωνα με την αντανάκλαση του φωτός πάνω στην επιφάνεια αυτή. Αλλά η Bluboo επιβεβαιώνει ότι όλο αυτό το εφε δεν μειώνει την ανθεκτικότητα της συσκευής σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Παρακάτω μάλιστα μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο CD effect στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η εταιρεία.


Καλά όλα αυτά αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα specs της συσκευής, που είναι και αυτό κάτι πολύ σημαντικό. Αναμένουμε όμως και ελπίζουμε σε κάτι καλό.

Α.δ.

#BlubooS8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π