Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Bluboo ετοιμάζει το δικό της iPhone X, το Bluboo X


Το iPhone X σε κάποιους αρέσει σε κάποιους άλλους πάλι όχι. Όμως όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η επετειακή συσκευή της Apple είναι ιδανική για ... κλωνοποίηση. Έχουμε δει ήδη κάποιες προσπάθειες, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με την προσπάθεια της Bluboo να αντιγράψει το iPhone X. Και φυσικά, όπως πολλοί θα το έχετε μαντέψει ήδη, η νέα συσκευή θα ονομάζεται: Bluboo X.


Εξωτερικά το Bluboo X φέρνει αρκετά σε iPhone X, κυρίως η μπροστινή του πλευρά. Διαθέτει οθόνη 5.99'' AMOLED με ανάλυση FHD+. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera system με αισθητήρες 21Mp made by Sony, ενώ η μπαταρία της συσκευής είναι αρκετά μεγάλη και φτάνει τα 5000mAh.

Το Bluboo X, όπως και το iPhone X, θα διαθέτει Face ID μέσω της μπροστινής selfie camera, ενώ στο σώμα της συσκευής δεν θα συνατήσουμε κάποιο fingerprint scanner, αν και πληροφορίες λένε ότι οι μηχανικοί της Bluboo εργάζονται πάνω στη δημιουργία under-glass scanner, κάτι που δεν ακούγεται απίθανο, μιας και η συγκεκριμένη τεχολογία θα "παίξει" σε αρκετές συσκευές μέσα στο 2018.

Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Bluboo X, το οποίο λογικά θα κόστίζει πολύ λιγότερο από ένα iPhone X, κάτι που κάνει την επερχόμενη συσκευή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Α.δ.

#Bluboo

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π