Αναζήτηση
  • SZ Team©

Θήκες και screen protectors μαρτυρούν το... Sony Xperia XZ4


Πέρασε μήνας και κάτι από τότε που γράψαμε εδώ στο SmartphonerzGR για τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο flagship της Sony, Xperia XZ4, ενώ είχαμε (και είχατε) την ευκαιρία να δούμε και εικόνες - CAD renders που απεικόνιζαν την συσκευή.

Σήμερα και μέσω του διαδικτύου από Κίνα μεριά, αναρτήθηκαν κάποια screen protectors, τα οποία υποτίθεται ότι προορίζονται για το Xperia XZ4. Αν και δεν υπάρχει κάποιου είδους επισημότητα σε όλα αυτά, εντούτοις δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι τα screen protectors αυτά έρχονται σε πλήρη αρμονία με τις εικόνες που είχαμε δει τον περασμένο Νοέμβριο.

Τι βλέπουμε λοιπόν? Καθόλου notch, bezels πολύ μικρά, ενώ στο πάνω μέρος υπάρχουν οι εγκοπές που λογικά αφορούν το ακουστικό, την selfie camera, αλλά και το proximity sensor. Τέρμα αριστερά υπάρχει μια αρκετά πιο μικρή τρύπα, η οποία ίσως να αφορά το LED notification light.

Από την ίδια πηγή μας έρχονται και εικόνες που μας δείχνουν μια διάφανη θήκη, η οποία και αυτή προορίζεται για το Xperia XZ4. Η μεγάλη εγκοπή θα φιλοξενεί ξεκάθαρα το triple-camera system που θα υπάρχει εκεί. Στην δεξιά πλευρά διακρίνουμε τις εγκοπές για το volume rocker, τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και το power key. Στο κάτω μέρος βλέπουμε την USB-C υποδοχή καθώς και την θέση που θα υπάρχει το μικρόφωνο. Φυσικά θύρα για ακουστικά 3.5mm δεν υπάρχει, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει πλέον σε μια Xperia συσκευή.

Α.δ.

#Sony #SonyXperiaXZ4

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π