Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Caviar κάνει το iPhone X διαστημικό...


Ήταν που ήταν ακριβά τα νέα iPhone ήρθε και η ρωσική Caviar να μας αποτελειώσει. Η Caviar είναι γνωστή για τις πολυτελείς μετατροπές που κάνει σε διάφορα smartphones. Και μιας και πριν λίγες μέρες είχαμε την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone (iPhone 8, 8 Plus, X) η Ρώσοι δεν έχασαν την ευκαιρία και ξεκίνησαν τις τροποποιήσεις. Έτσι τα νέα iPhone απέκτησαν σώμα από τιτάνιο (κατασκευή εμπνευσμένη από τα γνωστά μαχητικά MiG 35 jet fighter, Satan ICBM και T14 άρματα μάχης).

Επίσης η Caviar έχει τη δυνατότητα να δώσει ένα πιο προσωπικό στυλ στις συσκευές σύμφωνα με τα γούστα του ιδιοκτήτη. Για παράδειγμα στο back panel των iPhone μπορεί να τοποθετήσει ένα επιχρυσωμένο σύμβολο της χώρας του Καζακστάν, της Αρμενίας ή της Τσετσενίας. Μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και διαμάντια, ενώ υπάρχουν και επιχρυσωμένες πλάκες με τις μορφές του Πούτιν ή του Τράμπ!

Μια επιπλέον τροποποίηση που αφορά μόνο το iPhone X είναι η τοποθέτηση στοιχείων από τον μετεωρίτη Seymchan από τη ρώσικη επαρχία του Magadan.

Καλά όλα αυτά, πόσο κοστίζουν όμως? Ξεκινώντας από το οικονομικότερο iPhone 8 black onyx μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 3000$. Η έκδοση του iPhone X με κομμάτια μετεωρίτη φτάνει τα 4500$. Διαστημικές συσκευές με διαστημικές τιμές, οπότε για όσους έχετε... περιουσία προχωρήστε άφοβα.

Α.δ.

#iPhone8Plus #iPhone8

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π