Αναζήτηση
  • SZ Team©

Concept video με το Xiaomi Mi Mix 2 δείχνει ίσως το τελικό προϊόν


Το Xiaomi Mi Mix 2 το περιμένουμε πως και πως. Και είναι λογικό μιας και το πρώτο Mi Mix όχι απλά τάραξε τα νερά, σήκωσε θαλασσοταραχή ολόκληρη. Το design του παραμένει ακόμα και σήμερα "οδηγός" για πολλούς κατασκευαστές, ενώ ο διάδοχός του αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Και σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα video που κυκλοφόρησε χτες και μάλιστα ο δημιουργός του είναι ο Philippe Starck, ο οποίος είναι ο σχεδιαστής τόσο του πρώτου Mi Mix όσο και του Mi Mix 2. Και όπως καταλαβαίνετε η αξία του συγκεκριμένου video ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ.


Στο video λοιπόν αυτό, που ουσιαστικά αφορά ένα concept του Mi Mix 2, βλέπουμε και πάλι ανύπαρκτα bezel στην πάνω πλευρά, ενώ στην κάτω υπάρχει ένα "δείγμα" bezel, το οποίο είναι μικρότερο ακόμα και από αυτό του Galaxy S8.

Η μπροστινή κάμερα παραμένει στο ίδιο σημείο που την βλέπαμε και στο πρώτο Mi Mix, δηλαδή κάτω δεξιά, στο σημείο που αναφέρεται και ως chin. Και η Xiaomi επιμένει σε αυτή τη συνταγή, αφού της επιτρέπει να έχει στο πάνω μέρος καθαρή οθόνη, χωρίς κάποια εγκοπή για κάμερα, όπως στο Essential Phone ή στο Sharp Aquos S2.

Όσο για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, πέραν του παραπάνω video, κάνουν λόγο για οθόνη 6.4'' LCD με ανάλυση 1440 Χ 2560. Η αναλογία screen-to-body θα φτάσει το 86.8%, ενώ την "βαριά" δουλεία καλείται να κάνει ο Snapdragon 835, 8-πύρηνος και χρονισμένος στα 2.45GHz. Η κάρτα γραφικών θα είναι η Adreno 540 GPU. Το Mi Mix 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μια με 4GB ram και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μια με 6GB ram και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο πίσω μέρος του Mi Mix 2 θα υπάρχει dual camera 16Mp + 16Mp, ενώ μπροστά η κάμερα θα είναι 13Mp. Η μπαταρία θα είναι 4500mAh, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Το λογισμικό που θα τρέχει το Mi Mix 2 θα είναι Android 7.1.1.


Σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το video που είδατε παραπάνω αφορά μια concept εκδοχή του Xiaomi Mi Mix 2, οπότε το τελικό προϊόν ίσως παρουσιαστεί ελαφρώς τροποποιημένο. Από την άλλη όμως, το σχόλιο του σχεδιαστή Philippe Starck: "Even less", σημαίνει ότι το Mi Mix 2 θα είναι πιο bezel-less από τον προκάτοχό του και αυτό από μόνο του εντυπωσιάζει.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία για το τελικό προϊόν.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π