Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Coolpad Cool 2 επίσημα με οθόνη 18:9 και επεξεργαστή MediaTek


Η αλήθεια είναι ότι η Coolpad σαν εταιρεία είναι αρκετά ήσυχη το τελευταίο διάστημα. Όμως φαίνεται ότι η προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της εταιρείας συνεχίζεται με την ανακοίνωση μιας νέας συσκευής, το Cool 2.


Το Coolpad Cool 2 είναι μια συσκευή που ενσωματώνει τα περισσότερα από τα trends της εποχής. Διαθέτει οθόνη 5.7'' LCD με αναλογία 18:9 και ανάλυση HD+. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει γυαλί 2.5D, ενώ η συσκευή στο σύνολό της έχει αρκετά στρογγυλεμένες γωνίες. Κατά τ` άλλα ο σχεδιασμός του Cool 2 δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία, ενώ η κατασκευή είναι μεταλλική.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στην αριστερή πλευρά υπάρχουν τα παραδοσιακά κουμπιά power button και volume rocker. Δεξιά υπάρχει η υποδοχή για την κάρτα SIM και την κάρτα microSD. Επιπλέον υπάρχουν η θύρα για ακουστικά 3.5mm, αλλά και θύρα microUSB μέσω της οποίας φορτίζει η μπαταρία των 3200mAh, ενώ δυστυχώς δεν υπάρχει τεχνολογία για γρήγορη φόρτιση.


Το Coolpad Cool 2 διαθέτει επεξεργαστή MediaTek MT6750 συνδυασμένο με 4GB ram και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή τρέχει Andoid Nougat, αλλά για να ανέβει λίγο το... ηθικό, στο πίσω μέρος υπάρχει dual camera system με αισθητήρες 13Mp + 3Mp. Μπροστά η κάμερα είναι 8Mp. Όσο για την τιμή του Coolpad Cool 2 προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Α.δ.

#Coolpad

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π