Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εντελώς αθόρυβα ανακοινώθηκε το low-budget Coolpad M3


Η Coolpad είναι αρκετά ήσυχη για μεγάλο διάστημα. Φυσικά το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι εκείνο το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει μεταξύ Coolpad και Xiaomi, όταν η πρώτη παραβίασε διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Xiaomi. Βέβαια η Coolpad δεν σταμάτησε να παράγει κινητά, αλλά το κάνει με πιο... low profile.


Τελευταία προσθήκη στη συλλογή της Coolpad είναι το Colpad M3, μια low-budget συσκευή με τιμή μόλις 115$. Με αυτό το ποσό μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα smartphone με οθόνη 5.85'' LCD με ανάλυση 1512 x 720 και αναλογία 19:9. Και φυσικά δεν θα μπορούσε κάποιος να παραβλέψει το σχετικά μεγάλο notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Η μπαταρία είναι μόλις 2800mAh.

Στο πίσω μέρος του Coolpad M3 υπάρχει dual camera setup με αισθητήρες 13Mp + 2Mp, ενώ μπροστά η selfie camera είναι 5Mp με λειτουργία AI Face recognition και AI Beautification. Η συσκευή διαθέτει θύρα για ακουστικά 3.5mm, αλλά και θύρα microUSB.


Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο επεξεργαστής της MediaTek MT6750 χρονισμένος στα 1.5GHz και συνδυασμένος με 4GB ram και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης microSD κάρτας, ενώ σε επίπεδο συνδεσιμότητας η συσκευή υποστηρίζει 4G VoLTE, Bluetooth V4.0 και WiFi 802.11b/g/n.


Το Coolpad M3 τρέχει Out of the box Android Oreo 8.1 και θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Blue Sea και Gentleman`s Enamel colors.

Α.δ.

#Coolpad #CoolpadM3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π