Αναζήτηση
  • SZ Team©

Δείγματα από την κάμερα 64Mp του επερχόμενου Redmi Note 8 Pro

5 μέρες απέμειναν (29/8) για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Redmi Note 8 Pro και όπως είναι λογικό η αγωνία κορυφώνεται. Βλέπετε λίγο το brand που έχει την δική του ιστορία, λίγο ο αισθητήρας των 64Mp που θα φορεθεί αρκετά φέτος, αλλά προς το παρόν το Redmi Note 8 Pro θα είναι η πρώτη συσκευή που θα δούμε με αυτόν, όλα αυτά αρκούν για να περιμένουμε πως και πως την ανακοίνωση της συγκεκριμένης συσκευής.


Και φυσικά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία, τόσο πληθαίνουν και τα στοιχεία που μαθαίνουμε και αφορούν το Redmi Note 8 Pro. Όπως και σε προηγούμενες συσκευές έτσι και με το Redmi Note 8 Pro το promoting το έχει αναλάβει σχεδόν εξολοκλήρου ο ίδιος ο brand Manager της εταιρείας, ο Lu Weibing. Μέσα από τα social media ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, οι οποίες έχουν τραβηχτεί με τον αισθητήρα 64Mp και με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αναδείξει τις εκπληκτικές δυνατότητες της κάμερας της συσκευής.Τελευταίο "χτύπημα" από τον Lu είναι ένα poster ύψους 3 μέτρων, το οποίο τοποθετήθηκε ακριβώς έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και περιλαμβάνει μια φωτογραφία, η οποία έχει τραβηχτεί (φυσικά) με την κάμερα του Redmi Note 8 Pro. Ναι, το έχουμε ξαναπεί: το πολλά Megapixels εξυπηρετούν κυρίως φωτογραφίες που προορίζονται να εκτυπωθούν σε μεγάλα μεγέθη και αυτό ακριβώς προσπαθεί να μας αποδείξει και ο Lu με το συγκεκριμένο poster.Άλλη μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αυτή τη φορά μας δείχνει την πόλη του Πεκίνου από ψηλά και μέσω της τεχνολογίας 4-to-1 pixel binning των φωτογραφιών ανάλυσης 16Mp το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό με την καταγραφή των λεπτομερειών σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς παρατηρώντας τον πύργο Di Wang στο κέντρο της φωτογραφίας και το πόσο λεπτομερής είναι η καταγραφή του.


Άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει για το επερχόμενο Redmi Note 8 Pro είναι ο επεξεργαστής της MediaTek, Helio G90T, ο οποίος είναι αντίστοιχης απόδοσης με τον Kirin 810, ενώ θα υπάρχει και liquid cooling system για την αποφυγή υπερθέρμανσης.


Για το τέλος κρατήσαμε μερικές φωτογραφίες που μας αποκαλύπτουν το πίσω μέρος του Redmi Note 8 Pro σε μια όμορφη Green απόχρωση:Α.δ. + Α.δ.

#Redmi #RedmiNote8Pro


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π