Αναζήτηση
  • SZ Team©

Δείτε το πρώτο demo foldable-phone της Sharp με οθόνη 6.2''

Όπου υπάρχει καπνός κάπου εκεί υπάρχει και φωτιά. Είναι πολλές οι φορές που έχει επαληθευτεί η φράση αυτή και αυτό που θα δούμε παρακάτω είναι μια από αυτές τις φορές.


Θυμάστε τον προηγούμενο μήνα που γράψαμε εδώ, στο SmartphonerzGR, για το πως φαντάζεται η Sharp το δικό της foldable phone μέσω ενός concept σχεδιαγράμματος του 2017? Πολλοί θεώρησαν ότι απλά είναι μια παλιά είδηση και τίποτα περισσότερο. Όμως η Sharp έχει άλλη άποψη. Το project τρέχει κανονικά, η foldable κατηγορία έχει... ανοίξει λογαριασμό (με Samsung και Huawei να είναι οι πρώτοι παίκτες), οπότε όσοι είχαν δουλέψει πάνω στην αναδίπλωση ήρθε η ώρα να κάνουν τις σκέψεις πράξεις.


Στο παρακάτω video θα δείτε μια μινι παρουσίαση ενός πρωτοτύπου μοντέλου της Sharp με αναδιπλούμενη οθόνη:Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο διαθέτει οθόνη 6.18'' με ανάλυση 1440 x 3040 AMOLED και διπλώνει ακριβώς στη μέση. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης, σύμφωνα με την εταιρεία, αντέχει μέχρι και 300.000 ανοιγο-κλεισίματα, οπότε από πλευράς αντοχής δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.


Φυσικά για το πότε σχεδιάζει η Sharp να βάλει σε τροχιά μαζικής παραγωγής την συγκεκριμένη ιδέα είναι ακόμα άγνωστό, αλλά είπαμε... βλέπουμε τον καπνό, οπότε κάπου κοντά θα δούμε και την φωτιά!


Α.δ.

#Sharp

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π