Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσαν οι ευρωπαϊκές τιμές για τα Galaxy Note 10 και Note 10+

Είτε μας αρέσει είτε όχι η είδηση του καλοκαιριού είναι μια: η ανακοίνωση των Note 10 phones από την Samsung στις 7 Αυγούστου. Και φυσικά όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή ολοένα και περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις συσκευές προκύπτουν. Την βδομάδα που μας πέρασε αναρτήθηκαν οι πρώτες official τύπου εικόνες που απεικονίζουν τα Note 10 και Note 10+, ενώ τώρα μαθαίνουμε και τις τιμές εκκίνησης για τα κορυφαία smartphones της Samsung για το 2019.


Και όπως φανταζόσασταν, τα Note 10 phones θα είναι ακριβά, πολύ ακριβά θα έλεγε κανείς. Το Note 10 θα έχει τιμή εκκίνησης τα 997€ (ούτε καν 1000€...), ενώ το μεγαλύτερο Note 10+ τα 1.150€. Και στις 2 περιπτώσεις ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινά από τα 256GB. Μάλιστα οι τιμές που μόλις διαβάσατε αφορούν την τιμολόγηση των συσκευών για την Ευρώπη, οπότε κάπου αλλού ίσως είναι λίγο φτηνότερες και κάπου αλλού ελάχιστα πιο πάνω.


Samsung Galaxy Note 10+

Από τις εικόνες των 2 μοντέλων διαπιστώνουμε ότι οι εξωτερικές διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες, με το Note 10+ να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και έναν extra αισθητήρα στο πίσω μέρος. Επιπλέον σε καμία από τις 2 συσκευές δεν θα υπάρχει θύρα για ακουστικά 3.5mm, αλλά ούτε και Bixby button, ενώ το power button έχει μεταφερθεί πλέον στην αριστερή πλευρά και ακριβώς κάτω από τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου.


Samsung Galaxy Note 10

Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μιας και μέχρι τις 7 Αυγούστου μας χωρίζουν ακόμα 25 μέρες περίπου, οπότε χρόνος υπάρχει ακόμα.


Α.δ.

#Samsung #GalaxyNote10 #GalaxyNote10plus

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π