Αναζήτηση
  • SZ Team©

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του Xperia 3 και δείχνουν curved back panel

Η Sony Mobile δεν τα πάει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Και τα νούμερα έρχονται για να επιβεβαιώσουν το παραπάνω. Μόνο στο τελευταίο 4μηνο οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν γράψει μείωση της τάξης του 32%. Ένα ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο, το οποίο έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που θέλουν τα "κεφάλια" της Sony Mobile να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης της εταιρείας από τον τομέα του mobile.


Όλα αυτά όμως αφορούν το μέλλον, το οποίο φαίνεται αβέβαιο προς το παρόν, αλλά στο... σήμερα η εταιρεία υπάρχει και ετοιμάζει τις επόμενες συσκευές της. Μια από αυτές και το Xperia 3, του οποίου διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες. Μπροστά υπάρχει flat οθόνη, πίσω όμως υπάρχει curved back panel που μας θυμίζει (για εμάς τους πιο... παλιούς) κάτι από Xperia Arc.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 865, ενώ η οθόνη θα εξακολουθήσει να είναι CinemaWide με αναλογία 21:9 και τεχνολογίας OLED. Επίσης δεν υπάρχουν ούτε notch ούτε pop-up μηχανισμοί.


Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο Xperia 3, το οποίο λογικά θα διαθέτει 3 αισθητήρες τουλάχιστον, αλλά και αναβαθμισμένα Video Creator features. Λογικά μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαρρεύσουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για μια συσκευή που ίσως είναι το "τελευταίο" χαρτί της εταιρείας προκειμένου να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο Mobile department.


Α.δ.

#Sony #Xperia3

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π