Αναζήτηση
  • SZ Team©

Φωτο-διαρροή: Doogee Mix 2 έρχεται με 4 κάμερες


Το Doogee Mix ήταν μια από τις συσκευές - κλώνους του γνωστού και μη εξαιρετέου Xiaomi Mi Mix και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν μια αξιοπρεπής προσπάθεια. Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα για τον διάδοχο, το Doogee Mix 2. Και μάλιστα από σήμερα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο μοντέλο μέσω κάποιων φωτο-διαρροών.


Πρώτο συμπέρασμα από τις εικόνες είναι ότι η νέα συσκευή της Doogee διαθέτει 4 κάμερες. Μάλιστα στο μπροστινό μέρος οι δύο αισθητήρες φαίνεται να εκτελούν διαφορετικές εργασίες. Ο ένας είναι για λήψεις selfies και ο άλλος "wide angle" αισθητήρας είναι για λήψη group selfies. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες αν οι 2 αισθητήρες θα μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να μπορούν να ενεργοποιηθούν λειτουργίες που συνήθως βλέπουμε σε συσκευές με dual camera.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα ένα dual camera setup και ακριβώς από κάτω υπάρχει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για τα υπόλοιπα specs του Doogee Mix 2 αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι η οθόνη 5.99'', ο επεξεργαστής MediaTek Helio P25, η ram θα είναι 6GB και 8GB, ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 128GB, ενώ η μπαταρία θα είναι 3380mAh.

Α.δ.

#DoogeeMix2

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π