Αναζήτηση
  • SZ Team©

Στην bezel-less εποχή το οικονομικό Doogee Mix με dual camera αξίζει προσοχής


Είναι πλέον δεδομένο ότι ζούμε στην bezel-less εποχή των smartphones. Την "ζημιά" την έκανε η Xiaomi με το Mi Mix και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Έτσι λειτουργεί η εξέλιξη και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Περισσότερες επιλογές για όλες τις τσέπες.


Και μιλώντας για τσέπες ήρθε η ώρα να ανεφερθούμε στο Doogee Mix, ένας από τους πολλούς κλώνους του Xiaomi Mi Mix. Μιλάμε για μια συσκευή με bezel-less σχεδιασμό, με οθόνη 5.5'' AMOLED HD, το home button μαζί με την selfie camera βρίκονται στο κάτω μέρος της μπροστινής επιφάνειας, καθώς όλο το υπόλοιπο είναι οθόνη.


Περνώντας στο εσωτερικό του Doogee Mix εκεί θα συναντήσουμε τον 8-πύρηνο επεξεργαστή Helio P25 ικανός να υποστηρίξει επαρκώς την dual camera που διαθέτει η συσκευή στην πίσω πλευρά. Οι αισθητήρες είναι 16Mp (ISOCELL Samsung) + 8Mp, ενώ η selfie camera περιορίζεται στα 5Mp.


Το Doogee Mix θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, μια με πακέτο ram/rom 4/64GB και η άλλη με 6/128GB. Η μπαταρία και στις δυο περιπτώσεις θα είναι 3380mAh. Η συσκευή θα τρέχει out of the box Android 7.0 Nougat, ενώ οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές θα είναι Aurora Blue, Dazzle Black και Coral Blue.


Και αν όλα τα παραπάνω σας άρεσαν, τότε μάθετε και αυτό: Το Doogee Mix 6/64 μπορείτε να το αποκτήσετε με 163€ περίπου μέσω του γνωστού banggood.com (εδώ).

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π