Αναζήτηση
  • SZ Team©

Η Doogee ετοιμάζει curved smartphone για το 2018


Η Doogee σαν εταιρεία δεν κωλώνει και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μπορεί να μην είναι πρωτοπόρος, αλλά προσπαθεί κάθε τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά των smartphones να το ενσωματώνει και στις δικές της συσκευές. Τις προάλλες είδαμε το Doogee Mix 2, το οποίο αντικειμενικά είναι μια αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα συσκευή και σε τιμή που προκαλεί.

Το επόμενο αρκετά παράτολμο βήμα (αναλογιζόμενοι πάντα το μέγεθος της Doogee) είναι το "curved smartphone". Οκ, η συνταγή δεν είναι κάτι καινούριο. Στο παρελθόν είδαμε εταιρείες - οδηγούς στην συγκεκριμένη αγορά να προσπαθούν. Η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Round, ενώ η LG έκανε την δική της προσπάθεια με το G Flex, το οποίο μάλιστα απέκτησε "γενιά", αφού υπήρξε και το G Flex 2.


Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το νέο project της Doogee μας έρχεται από τον γνωστό και αξιόπιστο Evan Blass (@evleaks), ο οποίος μέσω twitter μας ενημέρωσε για την νέα συσκευή, αλλά έδωσε και κάποια στοιχεία όπως το ότι η νέα curved συσκευή της Doogee θα διαθέτει 6GB ram, 128GB αποθηκευτικό χώρο και οθόνη 18:9.

Μάλιστα στις εικόνες που συνοδεύουν την ανάρτηση του Evan, διακρίνουμε μια οθόνη curved με το λογότυπο της Doogee στο πάνω μέρος.

Σίγουρα δεν ξέρουμε αν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2018, θα είναι αυτό που θα θέλαμε ή απλά φανταζόμαστε, αλλά σίγουρα η προσπάθεια από πλευράς Doogee αξίζει το ενδιαφέρον μας και ευελπιστούμε να δούμε κάτι ενδιαφέρον στο τέλος.

Α.δ.

#Doogee

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π