Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνες δείχνουν το Huawei P40 Pro με quad cam και periscope zoom αισθητήρα

Χτες είδαμε τις πρώτες "καλές" εικόνες που μας αποκαλύπτουν το Huawei P40. Σήμερα σειρά παίρνει το μεγαλύτερο P40 Pro, το οποίο και αυτό αποκαλύπτεται μέσω εικόνων και έτσι αποκτούμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη από πλευράς design τουλάχιστον.Στο πίσω μέρος και σε παρόμοια διάταξη με αυτή του P40, η Pro έκδοση διαθέτει 4 αισθητήρες με τον επιπλέον αισθητήρα να είναι είτε 3D ToF είτε macro.


Αν και αρχικά δεν είναι ευδιάκριτο, αν προσπαθήσουμε να ζουμάρουμε στην εικόνα τότε διακρίνουμε κάτι σαν periscope zoom camera (είναι ο τελευταίος αισθητήρας από κάτω). Οι φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για 10x optical zoom, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας το επιβεβαιώσει η ίδια η Huawei. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το quad-camera setup του P40 Pro.Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει αντίστοιχο διπλό punch-hole (όπως και στο P40) για την dual selfie camera, ενώ ο αναμενόμενος συνδυασμός αισθητήρων είναι βασικός και ultrawide.Σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα λογικά μπορούμε να δούμε και όλες τις αποχρώσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το P40, οπότε κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και για το P40 Pro.


Και όπως γράψαμε και χτες, τα αποκαλυπτήρια για την P40 σειρά αναμένονται κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο Μάρτιο, οπότε έχουν ακόμα να δούν πολλά τα... ματάκια μας.


Α.δ.

#Huawei #P40Pro

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π