Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνες και χαρακτηριστικά για το επερχόμενο Motorola One Vision

Το One Vision όπως όλα δείχνουν, είναι η επόμενη σημαντική κίνηση της Motorola σε επίπεδο smartphone. Η συσκευή πέρασε από Geekbench, απ` όπου και αποκαλύφτηκαν μερικά από τα χαρακτηριστικά της, ενώ αναρτήθηκε και η πρώτη official εικόνα που μας δείχνει την συσκευή και πως αυτή θα είναι.Η εικόνα προέρχεται από το Tiger Mobiles και το πρώτο πράγμα που μας φανερώνει είναι η ύπαρξη punch-hole για την selfie camera πάνω και αριστερά της οθόνης. Περιμετρικά τα bezels είναι αρκετά μικρά σε αντίθεση με το κάτω (chin-bezel), το οποίο είναι εμφανώς μεγαλύτερο.


Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει dual-camera setup με τους αισθητήρες σε κάθετη διάταξη, ενώ από κάτω υπάρχει dual LED flash. Επίσης (αν και δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο), δίπλα από το camera setup υπάρχουν λέξεις που περιγράφουν τους 2 αισθητήρες επιβεβαιώνοντας ότι ο ένας εκ των 2 θα είναι 48Mp (Quad-bayer).


Σύμφωνα με την εικόνα, το back panel του Motorola One Vision φαίνεται να έχει ένα glossy φινίρισμα, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από το logo της εταιρείας. Στο κάτω μέρος το "Android One" λογότυπο μας ενημερώνει για το τι να περιμένουμε από πλευράς λειτουργικού - OS (stock Android 9 Pie).


Ένα πράγμα το οποίο μας προξενεί εντύπωση είναι ότι η συσκευή φαίνεται να διαθέτει στο κάτω μέρος θύρα microUSB και όχι USB-C, που θα ήταν πιο λογικό για την εποχή, ενώ υπάρχει επιπλέον το ηχείο, αλλά δεν διακρίνουμε θύρα για ακουστικά. Κάποιες άλλες εικόνες όμως που αφορούν το P40 (έτσι θα κυκλοφορήσει η συσκευή εντός Κίνας), δείχνουν τη συγκεκριμένη θύρα στο πάνω μέρος, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.Τα κουμπιά αυξομείωσης του ήχου και power button βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, ενώ αριστερά υπάρχει το SIM tray για τις 2 κάρτες SIM. Η ημερομηνία 3 Απριλίου στην lockscreen είναι πολύ πιθανό να αφορά την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης του Motorola One Vision.


Κλείνοντας θα κάνουμε μια αναφορά στα χαρακτηριστικά της συσκευής, τα οποία όπως αναφέραμε και στην αρχή, προέκυψαν μετά το πέρασμά της από Geekbench. Το Motorola One Vision θα φοράει επεξεργαστή Exynos 9610 και θα συνδυάζεται με 3GB ή 4GB ram, ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχουν 3 επιλογές: 32GB, 64GB, 128GB. Η οθόνη της συσκευής θα είναι 6.2'' με ανάλυση 2520 x 1080 και αναλογία 21:9. Η μπαταρία θα είναι 3500mAh.


Α.δ.

#Motorola #MotoOneVision #MotoP40

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π