Αναζήτηση
  • SZ Team©

Εικόνες, χαρακτηριστικά και τιμές για το επερχόμενο Reno Z

Η σειρά Reno της Oppo έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις πρώτες συσκευές της. Μέχρι στιγμής η σειρά αποτελείται από τα Reno, Reno 10x zoom και Reno 5G. Όμορφο design, δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά και αλμυρή... τιμή. Για το τελευταίο η Oppo σκέφτηκε πως πρέπει να παρουσιάσει και κάτι πιο προσιτό και έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το Reno Z.


Αν και το Reno Z δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, εντούτοις η συσκευή υπάρχει στο site της China Telecom, εκεί όπου μπορούμε να δούμε τόσο εικόνες, αλλά και μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής.Συγκεκριμένα το Reno Z διαθέτει οθόνη 6.4'' FHD+ με waterdrop notch, το οποίο περικλείει την selfie camera των 32Mp, ενώ υπάρχει και in-display σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual-camera system με αισθητήρες τον βασικό ύποπτο των 48Mp και έναν 2ο βοηθητικό 5Mp αισθητήρα για την αποτύπωση βάθους στις φωτογραφίες (depth sensor).


Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Helio P90 συνδυασμένος με 6GB ram και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία είναι 3950mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης VOOC 3.0 στα 20W.


Το Reno Z θα είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις: Star Purple, Extreme Night Black, Coral Orange και Bead White, ενώ η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα 340€.


Α.δ.

#Oppo #RenoZ

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π