Αναζήτηση
  • SZ Team©

Είναι επίσημο: τα Google Pixel 4 phones Θα ανακοινωθούν στις 15 Οκτωβρίου

Αν και ξέραμε ότι κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη η Google θα ανακοινώσει τα νέα Pixel 4 phones, εντούτοις δεν γνωρίζαμε την ακριβή ημερομηνία. Αυτό όμως μέχρι σήμερα, αφού η Google μοίρασε τα πρώτα προσκλητήρια, τα οποία αναφέρουν 15 Οκτωβρίου και Νέα Υόρκη όπου και θα συμβούν όλα τα ωραία.Το προσκλητήριο είναι αρκετά λιτό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για τις συσκευές, αλλά μιας και η Google χρόνια τώρα μας έχει αποδείξει ότι δεν ξέρει και ιδιαίτερα καλά να... φυλά μυστικά, γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για τις 2 συσκευές και σε επίπεδο χαρακτηριστικών, αλλά και σε επίπεδο design.Το "μεγάλο" της παρέας Pixel 4 XL αναμένεται με οθόνη 6.3'' AMOLED με 90Hz refresh rate, ενώ το Pixel 4 θα διαθέτει οθόνη 5.8'' με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Και οι 2 συσκευές θα έχουν face recognition system παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει στα iPhones. Η μπαταρία του Pixel 4 XL θα είναι χωρητικότητας 3700mAh, ενώ στο Pixel 4 θα είναι 2800mAh. Επιπλέον και οι 2 συσκευές θα έχουν 6GB ram και αποθηκευτικό χώρο 128GB.


Ο βασικός αισθητήρας στο πίσω μέρος θα είναι 12Mp IMX363 by Sony με f/1.7, ενώ θα υπάρχει και telephoto αισθητήρας IMX 481 16Mp και πάλι made by Sony.


Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των Pixel 4 phones θα είναι και το "Motion Sense", το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να το διαμορφώνει ανάλογα με τις ανάγκες του, όπως για παράδειγμα για να αλλάζει τραγούδι στην Playlist ή να απενεργοποιεί τον ήχο σε κλήσεις η σε videos που παρακολουθεί. Και όλα αυτά με απλές κινήσεις των χεριών του Περισσότερα για το Motion Sense μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:Μια ακόμα λειτουργία που θα συναντήσουμε στα Pixel 4 phones Θα είναι και το "Reach to check phone", που ουσιαστικά ενεργοποιεί την οθόνη της συσκευής με ένα απλό πέρασμα του χεριού από πάνω της προκειμένου να ενημερωθεί ο χρήστης για notifications, την ώρα και άλλα στοιχεία.


Και μπορεί να αισθάνεστε ότι γνωρίζετε πλέον αρκετά για τα επερχόμενα Pixel 4 XL και Pixel 4, αλλά ας περιμένουμε μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μήπως και η Google καταφέρει και μας εκπλήξει με κάτι που ίσως δεν γνωρίζουμε, ενώ σίγουρα τότε είναι που θα μάθουμε για τιμές και διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων.


Α.δ.

#Google #Pixel4 #Pixel4XL

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π