Αναζήτηση
  • SZ Team©

Elephone C1X: φτηνό, αξιοπρεπές και με τιμή προσφοράς μόλις 86€


Μπορεί να περιμένουμε όλοι με αγωνία το MWC στη Βαρκελώνη, εκεί όπου θα μαζευτεί όλη η αφρόκρεμα των κατασκευαστών smartphones και να περιμένουμε με αγωνία την αποκάλυψη των νέων επιτευγμάτων τους, όμως υπάρχουν και άλλες εταιρείες, μικρότερου βελυνεκούς, που έχουν να μας προσφέρουν αξιόλογες και σαφώς πιο οικονομικές συσκευές, όπως για παράδειγμα η Elephone και το τελευταίο της μοντέλο C1X, για το οποίο υπάρχει μάλιστα προσφορά ώστε να το αποκτήσει κάποιος με ακόμα χαμηλότερη τιμή.


Συγκεκριμένα το Elephone C1X μπορεί να το αποκτήσει κάποιος μόλις με 89.99$, δηλαδή 30$ λιγότερα από την κανονική του τιμή. Αλλά τι έχει να μας προσφέρει αυτή η συσκευή? Πάμε να δούμε.

Το Elephone C1X είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο, μέσω διαδικασίας της αμμοβολής που δίνει την άισθηση premium συσκευής. Η οθόνη είναι 5.5'' με επικάλυψη από γυαλί 2.5D. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από επεξεργαστή MediaTek MT6737, έχει 2GB ram και 16GB αποθηκευτικό χώρο.


Το C1X διαθέτει μια βασική κάμερα ανάλυσης 8Mp κατασκευής Samsung, ενώ η μπροστινή selfie camera είναι ανάλυσης 5Mp. Διαθέτει ηχείο AAC για δυνατότερο ήχο καθώς και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής. Το C1X τρέχει out of the box Android 6.0 Marshmallow.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν το Elephone C1X είναι μια κομψή συσκευή με premium αίσθηση με χαρακτηριστικά mid-range κατηγορίας και με τιμή που απευθύνεται σε όλους εκείνους που διαθέτουν περιορισμένο προυπολογισμό για αγορά ενός αξιοπρεπούς smartphone.

Κάνοντας λοιπόν κλικ εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε το Elephone C1X στην τιμή των 86.37€.

Α.δ.

#Elephone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2021  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π