Αναζήτηση
  • SZ Team©

Τα επίσημα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Elephone S8


Είναι και κάτι συσκευές που πραγματικά μας βγάζουν το λάδι μέχρι να παρουσιαστούν επίσημα! Μια από αυτές και το Elephone S8, το οποίο το περιμένουμε μήνες τώρα και μόλις χτες η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τα χαρακτηριστικά της tri-bezel-less συσκευής. Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν:


Ξεκινάμε από το design της συσκευής το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά όμορφο. Η συσκευή είναι καλυμένη εξολοκλήρου από Lumia γυαλί. Η συγκεκριμένη ποιότητα γυαλιού επιτρέπει στη συσκευή να διαθέτει καμπύλες, οι οποίες είναι πολύ ευχάριστες στο χέρι. Μάλιστα το Lumia glass έχει υποστεί επεξεργασία 7 επιπέδων, κάτι που δίνει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προκάτοχό του, το S7. Επίσης, το logo της εταιρείας είναι ασημί και τοποθετημένο στην πλάτη του S8 με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά όμορφο.

Η οθόνη του S8 είναι ένα από τα δυνατά του σημεία. Είναι 6'' Sharp με ανάλυση 2560 Χ 1440, το οποίο σημαίνει 2K και με προστασία Gorilla Glass 4! Επίσης εντυπωσιακό είναι και το 92.4%, το οποίο είναι η αναλογία screen-to-body.

Το πακέτο ram/rom είναι 4/64GB και πραγματικά φαίνεται επαρκές για τις ανάγκες ενός μέσου και όχι μόνο χρήστη. Αλλά για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει η δυνατότητα αύξησης του αποθηκευτικού χώρου μέσω microSD. Και εκτός αυτού το νέο Elephone S8 διαθέτει επιτέλους και θύρα USB Type-C, κάτι που μας έλειπε από τα πρηγούμενα μοντέλα.

Η κινητήριος δύναμη του Elephone S8 είναι ο Helio X25 σε συνδυασμό με κάρτα γραφικών ARM Mali T880.


Και στον τομέα της φωτογραφίας όμως το Elephone S8 φαίνεται να είναι αρκετά δυνατό (στα χαρτιά τουλάχιστον). Αν και η Elephone δεν ακολούθησε τη μόδα που θέλει συσκευές με dual camera, εντούτοις εφοδίασε το S8 στο πίσω μέρος με έναν αισθητήρα 21Mp (Sony) με autofocus και Dual flash, ενώ μπροστά ο αισθητήρας είναι 8Mp επίσης made by Sony.

Το Elephone S8 υποστηρίζει dualSIM, ενώ η μπαταρία του είναι 4000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης.

Πολύ καλά μας ακούγονται όλα αυτά. Μένει πλέον η επίσημη παρουσίαση της συσκευής και φυσικά η κυκλοφορία της, δεδομένου ότι είμαστε πραγματικά περίεργοι να πιάσουμε το S8 στα χέρια μας και να διαπιστώσουμε τις πραγματικές του δυνατότητες.

Α.δ.


 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π