Αναζήτηση
  • SZ Team©

Πρώτες live hands-on εικόνες του επερχόμενου Elephone S9


Το Elephone S9 το περιμένουμε με αγωνία, δεν το κρύβουμε. Είναι μια συσκευή που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου και όχι άδικα. Στα χαρτιά το Elephone S9 φαίνεται αρκετά δυνατό, ενώ από σήμερα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε την συσκευή στην πρώτη live φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Βέβαια ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά όλα δείχνουν ότι είμαστε κοντά στα επίσημα αποκαλυπτήρια.


Κοιτάζοντας την εικόνα είναι ολοφάνερο: το Elephone S9 μοιάζει πολύ (πάρα πολύ) με το Galaxy S8 σε επίπεδο design. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να γίνεται με σύνεση. Βλέπουμε οθόνη τύπου Infinity Display, curved edges και περιορισμένα bezel στην μπροστινή επιφάνεια.

Σύμφωνα με την Elephone, η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει ένα πρωτότυπο S9, το οποίο τρέχει stock Android Oreo, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν στελέχη της εταιρείας.


Επιπλέον από την εικόνα βλέπουμε μια φωτεινότατη AMOLED οθόνη με την trendy πλεον αναλογία 18:9. Οι διαστάσεις όμως του Elephone S9 είναι αρκετά περιορισμένες με αποτέλεσμα να είναι μια συσκευή εύκολα διαχειρίσιμη με το ένα χέρι.


Και βέβαια να μην ξεχνάμε ότι η Elephone ετοιμάζει και μια πιο δυνατή έκδοση, το S9 Pro, το οποίο αναμένεται να έχει επεξεργαστή τον Snapdragon 660, NFC chip και dual camera setup by ArcSoft.

Μετά απ`όλα τα παραπάνω κλείνουμε αυτό το άρθρο όπως το ανοίξαμε: περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Elephone S9 με αγωνία.

Α.δ.

#ElephoneS9

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π