Αναζήτηση
  • SZ Team©

Το Elephone S9 θα διαθέτει θύρα Type-C USB και ταχεία φόρτιση QC


Η Elephone για πολλούς ίσως να μην λεέι και πολλά σαν brand. Και ίσως να έχουν δίκιο, κοιτώντας πίσω στο παρελθόν, γιατί το τελευταίο διάστημα οι συσκευές της, μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε. Φέτος οι προτάσεις της Elephone ήταν το P8 και το S8. Και τα 2 συγκέντρωσαν θετικές αξιολογήσεις και έπεται συνέχεια.

Κάτι νέο ετοιμάζει η Elephone, η οποία θέλει να ακολουθήσει κατά γράμμα την μόδα και όλα τα trends που συναντά κάποιος σήμερα στα περισσότερα smartphones. Η νέα συσκευή της Elephone θα είναι το S9 και η εταιρεία έχει επιλέξει να δίνει στη δημοσιότητα επιλεκτικά κάποια από τα στοιχεία της επερχόμενης συσκευής.


Σήμερα η εταιρεία ανάρτησε render του EElephone S9, ενώ επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα διαθέτει θύρα USB Type-C. Επίσης η νεα συσκευή θα υποστηρίζει τεχνολογία Quick Charge, κάτι που δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση δεδομένου ότι το Elephone S9 θα διαθέτει τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 660.

Από παλαιότερες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι το Elephone S9 θα διαθέτει curved display, πλάτη mirror-like lumia και dual camera setup.


Όλα δείχνουν ότι το Elephone S9 είναι μια αρκετά υποσχόμενη συσκευή, ενώ για όλους εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε το official site της εταιρείας καθώς και το Facebook page.

Α.δ.

#ElephoneS9 #Elephone

 Social Field & more

SmartphonerZ v.2 transparent white.png

 |   Όροι Χρήσης   |   Επικοινωνία   |   Διαφήμιση   |   About   |  

 with ❤️️ + respect by

 ©2016-2020  Copyright Smartphonerz.gr

Λογότυπα, επωνυμίες και εμπορικά σήματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Π